Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • PREPELIČJA JAJA
  • PREPELIČJA JAJA

PREPELIČJA JAJA

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 27217916

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Jastrebarsko - Okolica, Cvetković

Opis oglasa

Prodajem dnevno svježa jaja japanskih prepelica za podizanje imuniteta i liječenje različitih bolesti, stanja te regeneraciju i jačanje organizma kod djece, bolesnih, starih, nemoćnih, zdravih odraslih, sportaša... pa i kućnih ljubimaca
Cijena: 1 jaje - 1 Kn
Dostava na području Zagreba i okolice je besplatna, za ostala područja moguća dostava na Vašu adresu, putem tiska ili HP Exspresa.
Jaja su svježa i kvalitetna. Prepelice su hranjene isključivo provjerenim žitaricama.

Jaja japanske prepelice sadrže, u odnosu na kokošja jaja 5 puta više fosfora i kalija, 7 puta više željeza i 10 puta više vitamin B kompleksa, sadrže vitamin A i aminokiseline kojih u koksjim jajima gotovo da nema, znatno manje kolesterola a samo 15 kalorija.
Strucnjaci prepelicja jaja predstavljaju kao pravu vitaminsku "bombu".
Izuzetno su zanimljiva za šejk i frape kao zdrava užina ili obrok sa voćem, mlijekom ... kod dijeta za zdravlje, dizanje imuniteta ili za gubljenje kilograma...
Za sportaše i one koji rade na povećanju snage i mišićne mase, koktel od jaja japanske prepelice predstavljaju savršen izvor energije, a što je najvažnije, ona ne podliježu antidoping kontroli.

PROTEINSKI ŠEJK

5 prepeličjih jaja
1 velika žlica meda
2 dl mlijeka
1 šaka badema ili oraha
Sve sastojke umutiti i popiti pola sata prije doručka.

Ako imate problema sa jetrom, želucem, srcem, krvotokom, ili želite biti u formi, u Japanu i Kini bi vam preporučili prepeličja jaja. Kada se radi o oboljenjima, jaja moraju biti oplođena (samo oplođena jaja su ljekovita), i ljekovita su samo ako se uzimaju sirova. Oplođena sirova jaja od prepelice uvelike pomažu kod oboljenja:

- Povišen krvni pritisak - Čir na želucu - Arterioskleroza - Šećerna bolest - Bronhijalna astma - Tuberkulozu
- Slabokrvnost - Migrene - Infarkt srca - Živčane poremećaje - Povišen kolesterol - Zatvor - Zdrav ten kože
- Za bolju fizičku aktivnost - Gastritis

Prva tri dana uzimajte po tri jajeta, kako bi se navikli na njih, posIije se uzima po 5 jaja. Terapija jajima prepelice traje 49 dana, što iznosi količinu jaja od 240 komada. Djeca koja su starosti do 10 godina davati po 4 jajeta na dan, djeci do 5 godina starosti davati po 3 jajeta na dan, a djeci ispod 3 godine starosti davati po 2 jajeta na dan. Jaja je najbolje piti prije jela (obroka), a onima koji se teško privikavaju na miris i okus jaja, najbolje je da ih umute sa medom ili žutim šećerom. Kašalj se liječi tako što sirovo jaje od prepelice se izmješa sa šećerom i žličicom ruma i pije se na prazan želudac.

Narudžbe također na:
E-mail: Legenda2209@gmail.com
Whatsapp na broj 099/3659-366 i 099/282-2595
Oglas objavljen
21.04.2020. u 07:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3334 puta