Kiddy Comfort pro 9-36kg

  • Cijena: 1.799kn
  • Približno: 238
  • Šifra oglasa: 1175245
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Autosjedalica renomiranog njemačkog branda Kiddy

Kombinirana I,II,III starosna skupina od 9-36kg ili okvirno od 9mjeseci do 12godina.

Medvjedić slikovnica Ravensburger uključen u cijenu

Pobjednik ADAC testiranja 2008.g. u svojoj klasi kombiniranih autosjedalica. ECE 44/04 standard.

Jedne od najsigurnijih u svijetu, 30g.tradicije. Najbolja sigurnost prilikom eventualnih bočnih sudara. Lagane i jednostavne za rukovanje. Honey comb zaštita od bočnih sudara - patentirani upijajući materijal apsorbira i najteže udarce.

Izuzetno jednostavna za "montažu" tj. veže se samo pojasom auta u par sekundi preko "Impact shielda" tj. "jastučića" naprijed. time se smanjuje postotak event. ozljeda vrata i vratne kralježnice čak 5 puta , jer dijete se istegne i vrati u početni položaj prilikom sudara i tada ne dolazi do naprezanja pojedinih zona vrata ili tijela za razliku od sjedalica s vlastitim remenima (klasične autosjedalice). Najsigurniji sistem - koriste ga svi proizvođači i njime jamče sigurnost svih putnika u vozilima, time preko Kiddy sjedalice također i Vaše dijete je maksimalno zaštićeno.

Odgovara za svako vozilo s ugrađenim sigurnosnim pojasom u 3 točke uporišta - imaju svi noviji modeli automobila . Sa samo 7kg lako se prebacuje iz vozila u vozilo. Ležeći položaj do 18kg. Sjedalica se prilagođava i širini i visini tj. stasu i uzrastu djeteta. Ima i jastučić za podmetanje guze koji se kasnije skida dok dijete poraste, podesivi oslonac za noge.

Navlaka se skida i pere na 30. Izrađena od Thermotex prozračnog materijala koji omogućava optimalnu prozračnost i toplinske uvjete djeteta te sprječava znojenje.

AUTOSJEDALICE SU NOVE, JAMSTVO, RAČUN...

Dodatno ljetna navlaka - "be cool".

Aquapaint navlaka po kojoj dijete crta na bazi vode, krati vrijeme u vožnji i ne može se isprljati prilikom bojanja.

Kiddy clima - dodatna navlaka koja zimi grije a ljeti provjetrava.

Elipso