NAOČALE SA PODESIVOM - PROMJENJIVOM DIOPTRIJOM 0D -6 DO +3 DIOPTRIJE

  • Cijena: 99kn
  • Približno: 13
  • Šifra oglasa: 25284486
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Lokacija: Grad Zagreb
Stanje: novo

Opširnije:

* NOVO*
Naočale sa promjenjivom dioptrijom .
Viđeno na tv.
Prve naočale koje se mogu prilagoditi da vam pružaju kristalnu i jasnu sliku! Savršena sigurnosna kopija za izgubljene ili oštećene receptivne naočale!
KARAKTERISTIKE I PREDNOSTI:
Tehnologija kliznih leća mijenjanjem na bočnim kotačićima prilagođavate snagu leća. Proširno podesive leće također se lako mogu transformirati u naočale za čitanje, od najkvalitetnijih optičkih leća otpornih na udarce fleksibilne, izdržljivi okviri neće se proširiti. Testirane u Oxfordu,Engleskoj od strane vrhunskih optičkih znanstvenika. Brzo se mogu podesiti za gledanje udaljenosti do naočala za čitanje - poput 2 para naočala u jednim naočalama! -6D / + 3D .

Dial Vision je prikladan i jednostavan za korištenje. Kotačić za podešavanje nalazi se s obje strane slajd nezavisnih leća za povećanje ili smanjenje snage. Prilagodite jedno oko zakretanjem okretnog gumba dok se oštrina na grafikonu ne podesi (drugo oko lagano prekrijte dlanom ruke ), a zatim prilagodite drugo oko da se podudara ( isto tako suprotno oko lagano prekrijte dlanom ruke). Nema posjeta liječniku ili velike troškove!

POGLEDAJTE: Svi oglasi ovog oglašivača. U prostoru PODACI O KORISNIKU.
Šaljem HP otkupnina.
Troškovi slanja Kn 25
Prioritetna (žurna) dostava +8 Kn na troškove slanja.
Pošta može zaračunatu primatelju povrat novca pošiljatelju za otkupninu u iznosu 3,66% najmanje 8,90 Kn. Pošiljatelj ne može to platiti kod slanja pošiljke.

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
10090 Zagreb 10090
Županija
Grad Zagreb
Država
Hrvatska