Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • > Philips Avent električna izdalajica - gotovo NOVO , samo 500kn
  • > Philips Avent električna izdalajica - gotovo NOVO , samo 500kn
  • > Philips Avent električna izdalajica - gotovo NOVO , samo 500kn

> Philips Avent električna izdalajica - gotovo NOVO , samo 500kn

Cijena
490 kn ~ 66 €
Šifra oglasa: 29984690

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska, Split, Sirobuja
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Philips Avent električna izdalajica (set 10kom,SCD223/20) samo 500
***************************
* Prodaje se jer se ne koristi.
* Sterilizirana, zapakirano.
* Korištena svega nekoliko puta, gotovo nov proizvod !
* Posjeduje račun te garanciju još više od 18 mjeseci !
Drugi se rabljeni na njuskalu prodaju za 750-800kn !
*************************


Prodajem i banana jastuk "Mali Anđeo" za 50kn. Sve skupa 550 kn električna izdajalica i jastuk. I jastuk je praktički nekorišten, možda jednom, dvaput). U trgovinama 1200kn sve skupa.

Opis:

Uključuje kućište pumpe za izdajanje, bazu s cijevima, 1 jastučić standardne veličine 19,5 mm, 1 jastučić 27 mm, bočicu 120 ml, bočicu 260 ml, disk za zatvaranje posude za spremanje izdojenog mlijeka, 10 čašica za spremanje izdojenog mlijeka, 2 adaptera za čašicu za spremanje izdojenog mlijeka,

Ne sadrži BPA

Kompaktan dizajn

Ergonomski oblik

Lako čišćenje

Detaljan opis

Jednostruka električna izdajalica i komplet za spremanje. Ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mlijeka izravno iz dojke u bočicu ili spremnik, čak i kada sjedite uspravno. To znači da prilikom izdajanja možete udobnije sjediti: ne morate se naginjati naprijed kako bi mlijeko završilo u bočici. Kada udobno sjedite i kada ste opušteni tijekom izdajanja, mlijeko lakše protječe. Dizajnirana je za tiho i diskretno izdajanje.
Masažni jastučić ima meku baršunastu teksturu koja ostavlja topao osjećaj na koži radi ugodnog, nježnog poticanja protoka mlijeka. Legendarni jastučić s laticama dizajniran je da nježno oponaša bebino sisanje kako bi se potaklo otpuštanje mlijeka. Možete odabrati jastučić za snažno izdajanje kada vam je to potrebno.

Kada se uključi, pumpa automatski počinje raditi u načinu rada nježne stimulacije kako bi potaknula protok mlijeka. Zatim odaberite neku od 3 postavke pumpanja za najugodniji protok mlijeka.

Obuhvaća Natural bočicu i dudu za prirodno zahvaćanje čiji širok sisač oblika dojke potiče prirodno zahvaćanje poput zahvaćanja dojke i olakšava kombiniranje dojenja i hranjenja na bočicu.

Adapter za čašicu za spremanje mlijeka omogućava lako izdajanje u spremnik za mlijeko. Nema curenja niti prolijevanja dragocjenog izdojenog mlijeka, dok čašice za spremanje imaju poklopac koji omogućuje dobro zatvaranje radi sigurnog spremanja i prenošenja.

Lako se čisti.

Ne sadrži BPA.
Oglas objavljen
01.12.2019. u 17:57
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
249 puta