Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • SVJETIONIK + LEVIJATAN P. D. James , Boris Akunin

SVJETIONIK + LEVIJATAN P. D. James , Boris Akunin

Cijena
40 kn ~ 6 €
Šifra oglasa: 32093210

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

SVJETIONIK + LEVIJATAN
P. D. James , Boris Akunin

meke korice
428+248 strana
krimić
očuvano

SVJETIONIK
Otok Combe uz obalu Cornisha nudi odmor i osamu preopterećenim stručnjacima koji su platili cijenu svog dolaska na vrh. No, nakon što je jedan od ovih istaknutih gostiju pronađen kako visi obješen s vrha otočkog svjetionika, nitko ne vjeruje da je riječ o samoubojstvu.
Odmah su pozvani zapovjednik Adam Dalgliesh i njegov tim; istraga mora biti brza, diskretna i odlučna. Dalgliesh mora obaviti zadatak iako domaći stanovnici, kao i gosti na otoku, strogo čuvaju svoju privatnost — čak i onda kada su i oni sami osumnjičeni. Skrivaju li otočani istinu o zločinu? Još jedna smrt i život Adama Dalgliesha koji je u opasnosti samo dodatno ugrožavaju istragu..
P. D. James zaslužuje reputaciju vodećeg književnog pisca krimića. Svjetionik potvrđuje da je i najzanimljivija.

LEVIJATAN
Pariz, 1878. godina. Strastveni indolog, engleski lord Littleby i njegovih devetoro slugu pronađeni su ubijeni. Isprva se kao motiv ubojstva smatra krađa zlatnog kipa Šive i izvezenog svilenog rupca. Na mjestu zločina pronađena je značka koju su dobili putnici golemog parobroda Levijatan koji uskoro kreće na prvu plovidbu. Francuski istražitelj komesar Gauche ukrcava se na parobrod tražeći počinitelja. Prerušen u ruskog diplomata, na brod se ukrcava i inspektor Fandorin... Drugi (prvi je "Azazel", 2004.) u nas objavljen roman ruskog pisca iz ciklusa povijesnih kriminalističkih romana, čiji je glavni lik detektiv Erast Fandorin.

+poštarina
Oglas objavljen
02.09.2020. u 00:17
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
18 puta