• Serijal misterij Rose Gardner Denise Grover Swank
  • Nemoj propustiti priliku!

Serijal misterij Rose Gardner Denise Grover Swank

Cijena
200 kn ~ 27 €
Šifra oglasa: 32093128

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Sesvete, Kraljevečki Novaki
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Serijal misterij Rose Gardner
Denise Grover Swank

meke korice
2017 godina
odlično stanje / nekorišteno

Kolekcija serijala o neponovljivim avanturama Rose Gardner.

Rose Gardner vrlo je neobična dvadesetčetverogodišnjakinja – živi pod staklenim zvonom svoje majke, ne posjeduje mobitel niti računalo, nikad nije popila ni kap alkohola, nikad se nije ljubila, iz kuće izlazi samo kad odlazi na posao ili u knjižnicu, a uz sve to ima neke čude vizije.Nikada nije vidjela sebe u svojim vizijama do tog jutra i to – mrtvu. U novopronađenom naletu samopouzdanja, suprotstavlja se majci i sastavlja popis na poleđini računa iz Walmarta: popis dvadeset osam stvari koje želi učiniti prije nego se njena vizija ostvari. Misteriozni susjed Joe pomaže joj oko ispunjenja želja, ali i on sam skriva brojne tajne. Osim toga, Rose je sada i glavna osumnjičena za ubojstvo svoje dosadne majke… “Dvadeset osam i pol želja” prva je knjiga u serijalu “Misteriji Rose Gardner”.

Drugi nastavak serijala je”Dvadeset devet i pol razloga”. Nakon majčine iznenadne smrti, Rose Gardner započinje vezu s Joeom Simmonsom, glavnim detektivom tijekom istrage ubojstva njene majke. Kada postane porotnica na suđenju za ubojstvo, njen dar – vizije, omogućuju joj da pojedine činjenice shvati brže od policije zbog čega umalo strada. Iako se čini da izaziva sudbinu, zapravo nevolja uvijek pronalazi nju, no Joe je gotovo uvijek tu da ju spasi…

Treći nastavak serijala „Misteriji Rose Gardner“ – “Trideset i pol izlika”. Rose čekaju uzbudljivi događaji – upravo je otvorila rasadnik cvijeća sa svojom sestrom Violet, a dečko Joe ju želi upoznati sa svojom bogatom obitelji. Dok je on na svom posljednjem tajnom zadatku, Rose se uplete u istraživanje ubojstva starije susjede i sveopće opčaranosti stanovništva Henryette novim svećenikom Jonahom…

Četvrti nastavak iz serijala “Misteriji Rose Gardner” “Trideset jedno i pol kajanje”. Rose uz pomoć svojeg prijatelja i terapeuta Jonaha pokušava prihvatiti prekid s Joeom i izgladiti odnose sa sestrom Violet, s kojom mora surađivati i poslovno na zajedničkom rasadniku. Ipak, neće imati previše vremena za kontemplaciju jer su nevolje opet u blizini – nestao je njezin prijatelj Bruce, a i opasni kriminalac Daniel Crocker pobjegao je iz zatvora i posijao nemir u gradu. Rose će se opet naći usred policijske istrage, ali i ljubavnih nedoumica koje će rješavati na sebi svojstven, nekonvencionalan način.

Peti nastavak “Trideset dvije i pol zapreke”. Rose se nađe usred pljačke banke baš u trenutku kada je pohranjivala veliku svotu novca. Ostavši bez svega, Rose je suočena i s mogućim gubitkom svog rasadnika. U istrazi pljačke sudjeluje Joe, bivši dečko kojeg je jedva preboljela, a on će se morati suočiti s Masonom koji ju neće prepustiti Joeu bez borbe. Roseine vizije opet će poslužiti u hvatanju pljačkaša, ali i dovesti Rose u lude i komične situacije od kojih nikako ne uspijeva pobjeći.

- Beletristika, Kriminalistički, trileri, misteriji -

+poštarina

prilika75

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
02.08.2020. u 00:30
Do isteka još
Oglas prikazan
8 puta

prilika75

Svi oglasi ovog oglašivača
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska