• Parrot Quadricopter Bebop Drone + Skycontroller
  • Parrot Quadricopter Bebop Drone + Skycontroller
  • Parrot Quadricopter Bebop Drone + Skycontroller
  • Parrot Quadricopter Bebop Drone + Skycontroller
  • Nemoj propustiti priliku!

Parrot Quadricopter Bebop Drone + Skycontroller

Cijena
7.199 kn ~ 969 €
Šifra oglasa: 14266678

Osnovne informacije

Lokacija
Splitsko-dalmatinska

Opis oglasa

Dizajniran sa sigurnosti na umu:
Zbog iznimono lagane i ojačane ABS konstrukcije Parrot Drone Bebop robustan je i siguran. U hitnim slučajevima, propeleri se automatski zaustavljaju. U nuždi će Bebop odmah sletjeti na tlo. Zahvaljujući GPS funkciji "vrati kući", jednostavno je Bebop-a vratio do mjesta sa kojega je uzletio.Komplet također sadrži EPP kućište, koje omogućava sigurnije letenje u zatvorenim prostorima.

Visoka tehnologija - pero lagani dizajn
Parrot Bebop pruža vrhunske performanse bez žrtvovanja vijeka trajanja baterije: glavno računalo u Bebop Drone-u je čak 8 puta jači od računala izgrađenog u Parrot AR.Drone 2,0 pokreće ga dvojezgrena Parrot P7 procesorska jedinica (CPU), četverojezgrena grafička procesorska jedinica (GPU) i 8 GB flash memorije. Svi elementi su fiksni,izrađeni od magnezija, te tako djeluju kao elektromagnetska zaštita i hladnjak.

Nevjerojatno stabilan:
Kako bi se osigurala optimalna stabilnost, bez obzira na njegovu sposobnost manevriranja, Bebop automatski analizira podatke iz 3-osi senzora ubrzanja, žiroskopa, magnetometra, jednog ultrazvučnog senzora i vertikalne kamere za nadzor brzine.

Sigurno letenje u zatvorenim prostorima:
Fotoaparat s rezolucijom od 14 megapiksela s ugrađenom "Fisheye" kamerom Parrot Bebop-u omogućuje snimanje videa i slika u vidnom polju 180 stupnjeva. Nadograđen s potpuno digitalnom stabilizacijom slike Bebop izrađuje stabilne i jasne zračne snimke i slike, bez obzira na to kako se kreće.
To dodatno pomaže objektiv fotoaparata koji je otporan na prskanje i prašinu.

Pogled 180 stupnjeva kontroliran od strane korisnika:
Sa jednostavnim pokretom palca kontrolirate kut kamere izravno iz aplikacije za letenje. Premještanje raspona od 180 stupnjeva u potpunosti je digitalno i neovisno o kretanju Parrot Bebop-a.

U akciji kamera često dovodi do narušavanja horizontalnih linija, kamera, ugrađena uParrot Bebop, donosi netaknute linije te horizont više nije zakrivljen. Video Full HD 1080p rezolucije i pametna stabilizacija 3-os. Zahvaljujući logaritmima, koje su razvili inženjeri Parrota, Bebop je opremljen ekskluzivnim 3- os sustavom koji stabilizira i održava isti kut gledanja, bez obzira na kretanje Bebopa ili turbulencije vjetra.

Parrot Skycontroller proširuje raspon WiFi signala,s obzirom da je opremljen s jačim Wi-Fi 46 dBm radio odašiljačem i četiri antene!Tablet ili pametni telefon za pilotiranje je instaliran na držaću koji je kompatibilan sa velikom većinom pametnih telefona i tableta koje su dostupne na tržištu.Pilot kontrolira Drone uz dva ultra-precizna kontrolera. Za ekstremni pogled (koji je senzacionalan, možete preko HDMI priključka Parrot Skycontoller povezati s naočalama za First Person View (FPV).
Skycontroller je kompatibilan sa sljedećim naočalama: Oculus Rift, Zeiss Cinemizer, Epson Moverio, Sony osobni Viewer ...
Za 100% leta i uživanje u najnovijim inovacijama uz naočale za FPV, koristite Parrot Bepop Drone EXTENDED RANGE paket.

PIXMA CENTAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
13.12.2019. u 13:33
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
9929 puta

PIXMA CENTAR

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska