Skok na vrh

"Skok na vrh" je funkcionalnost koja ti omogućuje da podigneš svoj oglas s njegove redovne pozicije na vrh liste, unutar kategorije u kojoj je predan, kao da je novi oglas.

Kako se objavljuju novi oglasi na Njuškalu, tako tvoj oglas pada na niže pozicije liste te se pomiče s prve stranice unutar kategorije u kojoj je predan na iduću stranicu. Pa na drugu, treću i tako dalje.

"Skok na vrh" doslovce gurne oglas na prvu stranicu i prvo mjesto kategorije u kojoj je predan, bez potrebe da se oglas uredi. Ova funkcija ti omogućuje upravljanje s vidljivošću tvog oglasa pa tako možeš, primjerice, gurnuti oglas na prvo mjesto u određeno doba dana ili svaki put kad oglas ode iza treće stranice.

"Skok na vrh" moguće je kupiti isključivo pomoću sredstava koja imaš na Saldu. U slučaju da nemaš sredstava na Saldu, jednostavno ih uplati – putem kartice ili uplatnice (internet bankarstva) te pomoću prepaid bonova ili čak SMS porukom! Sredstvima možeš raspolagati kako god i kad god ti to želiš.

Kako koristiti Skok na vrh

Unutar Moje Njuškalo nalazi se, između ostalog, lista tvojih aktivnih oglasa.

"Skok na vrh" možeš izvršiti za jedan oglas, na dva načina:

A / Odluči koji oglas želiš gurnuti na vrh. U istom retku gdje se nalazi taj oglas, možeš vidjeti i njegovu poziciju u rubrici. Odmah ispod redne oznake nalazi se dugme "Skok na vrh". Klikni ga i slijedi upute.

B / Označi oglas kojeg želiš gurnuti na vrh. Nakon što ga označiš, na dnu liste će ti se aktivirati dugme za "Skok na vrh". Klikni ga i slijedi upute.

Osim toga, "Skok na vrh možeš izvršiti i za više oglasa odjednom. Jednostavno označi sve oglase koje želiš gurnuti na vrh i klikni na dugme "Skok na vrh" koji je smješten na dnu liste oglasa.


Povezani sadržaj
Kako istaknuti oglas?
Upomoć, ne dobivam upite!
Što je Saldo?
Što je Moje Njuškalo?

Trebaš pomoć?