Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Creality CR-10S Pro - NOVO - Garancija
  • Creality CR-10S Pro - NOVO - Garancija
  • Creality CR-10S Pro - NOVO - Garancija
  • Creality CR-10S Pro - NOVO - Garancija
  • Creality CR-10S Pro - NOVO - Garancija

Creality CR-10S Pro - NOVO - Garancija

Cijena
663,61 €
Šifra oglasa: 29552329

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Gornji Grad - Medveščak, Šalata
Stanje
novo

Opis oglasa

Creality CR-10S Pro novi je 3D printer iz ponude poznatog proizvođača. Baziran je na svom prethodniku, Creality CR-10S 3D printeru, te donosi nov dizajn i nekolicinu korisnih poboljšanja.

Pogled na CR-10S otkriva da se radi o potpuno redizajniranom uređaju. Napajanje i ekran u zasebnom kučištu stvar su prošlosti, jer CR-10S sve to skriva ispod jednog jedinog, tankog i lijepog kučišta. Ekran je doživio mnoga poboljšanja, stoga je sada na dodir i visoke razlučivosti u boji.

Pogled na osnovne specifikacije uređaja neće stvoriti dojam da se radi o 3D printeru koji je jedan poveći korak naprijed za Creality. Creality je odlučio u CR-10S Pro uložiti mnogo truda kako bi se ostarile promjene koje korisniku puno znače. Upravo zato detektor filamenta se nalazi kod stepper motora, nadomak glavi za ispis. Ukoliko senzor detektira nedostatak filamenta, prekida se 3D printanje. Ukoliko ponestane filamenta, Vaš print neće propasti jer CR-10S Pro korisniku omogućuje da umetne novi filament i nastavi printanje.

Filament u glavu za printanje vodi kvalitetna bowden cijev koja osigurava laku vodljivost filamenta. Cijev je sada kraća no ikad, a to znači da je i mjesta za pogreške manje.

Još jedan od noviteta koji bi korisnicima trebao biti važan je podloga za printanje. U svega 5 minuta postiže maksimalnu temperaturu od 110 °C, a na sebi ima posebnu presvlaku koja onemogućuje “warping” i čvrsto drži sve modele tijekom printanja. Creality CR-10S također nudi i opciju automatskog niveliranja podloge.

Creality CR-10S jedan je od najomiljenijih 3D printera velikog formata na tržištu. CR-10S Pro donosi sve ono dobro što CR-10S nudi, ali donosi i nova poboljšanja koja poboljšavaju korisničko iskustvo. Redizajniran senzor za detekciju filamenta, nova bowden cijev, potpuno novo kučište, ekran na dodir u boji i automatsko niveliranje…nema što nema!

3D PRINT TEHNOLOGIJA

-FDM(FFF)

RADNI VOLUMEN

-(300 x 300 x 400)mm

PROMJER MLAZNICE

-0.4mm

PODRŽANI FILAMENT

-1.75mm PLA, PETG, ABS, TPU i posebni filamenti poput drvenih i karbonskih.

MAKSIMALNA BRZINA PRINTANJA

-180mm/s

DEBLJINA SLOJEVA

-(0.1-0.4)mm

PRECIZNOST PRINTANJA

-+/- 0.1mm

MAX. TEMP GRIJANE PODLOGE

-110 °C

MAX. TEMP MLAZNICE

-260 °C

POVEZIVOST

-USB, SD kartica

PODRŽANI TIPOVI DATOTEKA

- .obj, .stl, .gcode, amf

KONTAKT:
Ime: Leo Gregurić
email: 3dglobeinfo@gmail.com
Oglas objavljen
20.09.2019. u 17:37
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
180 puta