Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • 3d printer CubePro trio

3d printer CubePro trio

Cijena
2.123,56 €
Šifra oglasa: 22267624

Osnovne informacije

Lokacija
Zagrebačka, Vrbovec, Vrbovec
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Profesionalni 3D printer Americkog proizvodaca 3Dsystems koji su tu tehnologiju razvili i patentirali na MIT-u 1989 godine. Te danas cak proizvode 3D printere za printanje u medicini i stomatologiji. Ovaj printer je tezak oko 40 kila i ima cak 3 extrudera za printanje iz cega i naziv trio.
U cijenu ukljuceno i 7-8 filamenta sto je proporcionalna vrijednost 700-800 eura.
Koristio sam ga i svega tri testna pokazna projekta koja sam morao odraditi. Od tada stoji.

Ovaj printer grije kabinu a ne postolje. To mu osigurava po citavoj visini istu temperaturu predmeta pa rastazanje materijala je ujednaceno za razliku gdje se grije samo postolje. Uz njegovu visoku tocnost i veliku tezinu, takoder mu to pomaze da svaki sloj bude slicniji predhodnom jer je ljuljanje uredaja manje. Zato ovaj printer ima odlicnu strukturu isprinta usporedivu sa daleko skupljim strojevima.

Printer se moze spojiti i na WIFI te sav materijal slati na njega iz citave kuce bezicno. Tako printer moze biti smjesten bilo gdje.

Ako ista radite a da trebate vizualizirati prije proizvodnje onda je to idealna stvar kao sto je meni pomogla.

Edit: Novost je sto sada uz printer dobijete cip reseter pa uz ovaj printer imate dobitnu kombinaciju. Profi printer i jeftini filamenti
Moze djelomicna zamjena za sony a7r III, Canon 5D mk IV ili placanje u kriptovaluti

Edit2: Zbog jednog upita sam neki dan isao traziti chip reseter ali je izvjesno da sam ga pogubio a nisam ga jos niti koristio:) Pokusat cu ga jos potraziti ali dobra vjest je sto ih ima na ebayu i velicine su usb stika. Jos bolja vijest je sto se da izraditi u kucnoj radinosti sa Arduinom.

https://youtu.be/4ISbKG8G6P0

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
15.11.2022. u 18:43
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
3683 puta