ČIČOKA ZA DIJABETIČARE I DETOKSIKACIJU +GRATIS RECEPTI UZ NARUDŽBU!

  • Cijena: 10kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 4116838
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Ružičasta čičoka se dokazala svojom kvalitetom i ljekovitošću te je- (odgovorno to tvrdim jer imam osmogodišnje iskustvo s ovom biljkom)- superiornija u odnosu na raširenu bijelu vrstu.

Prodajem čičoke:


Prodajem kvalitetne, krupne( od cca 70g do 200 g), a ekološki uzgojene gomolje s vlastitog OPG-a -90% nekvrgave -pogodne za mršavljenje, dijabetes po10 kn/1 kg+gratis 14 recepata i upute. MINIMALNA NARUDŽBA je 6 kg.

Što je čičoka? To je provjerena i dokazano ljekovita sjevernoamerička biljka koja sadrži obilje vitamina i minerala te esencijalnih aminokiselina koje ljudsko tijelo samo ne može proizvesti. Najviše ima kalija i fosfora, a željeza sadrži čak od tri do pet puta više nego krumpir. Odlikuje se niskom kaloričnom vrijednošću (100 g = 31kcal), a glikemijski index = 0 te je čini idealnom namirnicom za:

-dijabetičare ( konzumacijom ne dolazi do povišenja glukoze u krvi )
- trotjedna primjena smanjuje kolesterol i trigliceride -služi kao dijetna namirnica kod raznih dijeta
- za osobe- pogotovo djecu koja troše antibiotike jer obnavlja crijevnu floru i služi kao prebiotik(hrana za probiotike) - jača imunitet
- za one koji pate od zatvora - za sve koji se malo kreću i sjede
-za povišeni tlak jer sadrži mnogo kalija
-stvara osjećaj sitosti, smanjuje apetit, a ne deblja
Svježa čičoka dostupna isključivo u razdoblju od 10.11. do cca 1.04. Priprema: najbolje sirove, ali i na sve načine kao i krumpir.Kupovina čičoke: uz minimalnu narudžbu od 6 kg dobivate 14 kuh. recepata+sastav gomolja+ upute o držanju i čuvanju te primjeni i ljekovitosti ove biljke na 10 stranica formata A4 .
.
Za Varaždin moguća besplatna dostava na kućnu adresu, a za ostala mjesta u Hrvatskoj šaljem poštom ili prema dogovoru. Cijenjene narudžbe na 042 331 975 ; 091 521 1830 ili na "Kontaktirajte oglašivača". Na fotografijama su moji gomolji čičoke . Kliknite i na video prikaz desno i pogledajte 6-minutni njemački filmić o primijeni ove biljke.


tagovi: prodaja čičoka, uzgoj čičoke,topinambur,zdrava hrana,detoksikacija,funkcionalna hrana,silaža,prodaja čičoke,uzgoj
čičoka,dijabetes,vlaknaste namirnice, ubrzivači metabolizma, zdrava hrana lokalnog porijekla....

Podaci o oglašivaču

Grad i poštanski broj
42000 Varaždin
Županija
Varaždinska