Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • WD vanjski tvrdi diskovi

WD vanjski tvrdi diskovi

Cijena
87,46 €
Šifra oglasa: 7503721

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

1. Jednostavne linije, moderan oblik i WD kvaliteta čine ovaj WD Elements Portable disk povoljnijom opcijom za sve vaše podatke. Više se ne morate odricati kvalitete i sigurnosti ukoliko se odlučite kupiti jeftinije rješenje za pohranu vaših vrijednih podataka. Sada i s USBom 3.0 (kompatibilan s USB 2.0).

2. My Passport je malen gdje treba i velik gdje treba. Malen je dimenzijama - velik je kapacitetom. To znači da je idealan suputnik nekome tko ima mnogo podataka koje želi držati na sigurnom i nositi sa sobom.
Naravno, prednosti tu ne prestaju. My Passport ne treba spajati na struju da bi radio, već se napaja direktno preko USB sučelja. A kad već pričamo o USB sučelju, reći ćemo da je podržan USB 3.0. U praksi to znači i do 10 puta brži prijenos podataka.

3. WD My Book diskovi najsigurniji su oblik pohrane Vaših podataka. WD kvaliteta, izniman dizajn 3.5“ kućišta i WD SmartWare softver koji omogućava automatski backup, zaštitu podataka lozinkom i hardversku enkripciju podataka čine ovaj proizvod najboljim izborom.

Više informacija: http://www.ekupi.hr/content/search.aspx?qry=wd%20promo%203_2013&grid=
Oglas objavljen
13.03.2013. u 09:42
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1149 puta