Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više
  • NERA, nonica koja zaslužuje više

NERA, nonica koja zaslužuje više

Cijena
0,13 €
Šifra oglasa: 21537529

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

Iako svim našim psima želimo sretan dom, za Nericu ga zaista, ali zaista od srca želimo.
Teško je izdvojiti razlog u odnosu na bilo kojeg drugog psa, jer, svaki je napušten pas zaslužio sreću, ali.. Nerica je prošla vrlo težak put, i ne ostaje joj još puno, pa bi za nju više od ičega voljeli topli kutak nečijeg doma barem pred kraj njezina života.
-------
Nera ima 9 godina. U naš je azil stigla iz drugog azila gdje su joj uvjeti života bili vrlo jadni. Godinama je bila lišena kretanja, izložena svim vremenskim uvjetima, pod sobom nije imala mekanu dekicu, a niti danas ne zna što čovjekova ruka radi na njezinoj glavici, Nera ne zna što znači maženje.
Tek je nedavno naučila hodati na povodcu, u svojih 9 godina života, nikada ju nitko nije šetao. Nera je živjela život nedostojan jednog živog bića, i zato nam se urezala u srce.
U azilu Nera najviše voli ležati na svojoj mekanoj dekici, a novootkrivene šetnje vratile su joj želju za životom. Na početku je bilo teško zakopčati joj povodac za ogrlicu, pa smo to činili "skrivečki" no, danas se Nerica prepusti jer zna da taj "klik" znači odličnu (penzionersku) zabavu. U šetnji Nera uživa punim plućima, njuška i korača staračkim hodom, na povodcu hoda lijepo, ne poteže, kao da je prošla školicu za pse :)
Sa svim se psima dobro slaže, pa je često na azilskom dvorištu sa više drugih pasa. Na njih ona uopće ne obraća pažnju, a ponekad staračkim, hrapavim lavežom želi dati do znanja da je "tu" i skrenuti pažnju na sebe.
Nera je zapravo vrlo skromna i sve što bi za njezinu sreću bilo potrebno, dobra je obitelj koja bi joj mogla pružiti topao kutak u domu, mekani jastuk i kratke šetnje. Obitelj koja bi ju svjesno usrećila pod stare dane i pokazala joj smisao života. Jer, kada gledamo u njezine oči, znamo da se puno puta pitala zašto uopće živi, kada je većina njezinog života bio čisti jad i bijeda.
Nera ima 15 kg, rođena je 2008. godine, sterilizirana je, čipirana i cijepljena.
Kontakt 091 542 5058, 091 519 1049, 091 518 6649 (molimo sms i povratno ćemo nazvati).
Oglas objavljen
18.05.2017. u 14:32
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
470 puta