Super ponuda- smještaj u Mićanovim Dvorima

  • Cijena: 605 kn
  • Približno: 79
  • Šifra oglasa: 5477226
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Platite smještaj u mobilnim kućicama za 4 osobe 605 kn umjesto 1006 kn www.superputovanja.hr Smještaj vam je osiguran u kvalitetnim mobilnim kućicama koje sadrže dvije spavaće sobe, kuhinju, kupaonu, a mogu primiti do 6 osoba. Za sve one željne adrenalinskih događanja imaju mogućnost vožnje kajakom, rafting, vožnju brodom, posjet obližnjim špiljama. Što još čekate, počnite pakirati svoje stvari… Napomene Možete kupiti AMEX karticom do 3 rate Jedna osoba može kupiti 2 kupon za sebe i 2 na poklon Kuponi se mogu spajati prema raspoloživosti do 12.07.2012. Ponuda uključuje: najam apartmana na jednu noći do 4 osoba Prijevoz i boravišna pristojba nisu uključeni u cijenu Boravišna pristojba iznosi 4 kn po osobi i danu, plaćanje na licu mjesta Rezervacija termina ovisi o raspoloživosti Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a isti nije iskoristio ili je stornirao uslugu unutar 72 sata prije dolaska Ponuda se može iskoristiti od aktivacije kupona do zaključno 11.08.2012. Nadoplate: Završno čišćenje iznosi 265,00kn, plaćanje na licu mjesta Nadoplata za dodatnu osobu na licu mjesta iznosi 75,00 kn po danu, maksimalno 6 osoba u apartmanu Kućni ljubimci 75kn po danu i plaća se na licu mjesta. Cjenik možete pogledati ovdje Predlažemo kupnju putno/zdravstvenog osiguranja
Kamp Zrmanja smješten je u dalmatinskom zaleđu, u zaseoku Drage iznad Obrovca iz kojega se pruža pogled na kanjon rijeke Zrmanje te na planinski masiv Velebita. Ovaj mali uređeni kamp kapaciteta 50 osoba osigurava opuštajući odmor daleko od vreve u priobalnim odredištima, pri čemu se nije potrebno odreći bogate i raznovrsne ponude. Uz kvalitetno opremljene mobilne kućice, kamp raspolaže i otvorenim bazenom, otvorenim barom te dječjim igralištem, a na svim je parcelama dostupan i Internet.

Kamp se svojim smještajnim kapacitetima oslanja na seosko gospodarstvo Mićanovi Dvori obnovljeno u duhu starih vremena, u čijoj se kamenoj konobi poslužuju domaći specijaliteti spravljeni na tradicionalan način, a za goste su organizirane i degustacije sira i vina. Uz navedeno, u sklopu gospodarstva nudi se i čitav niz sportsko rekreativnih i avanturističkih sadržaja po kojima je ono poznato već čitav niz godina. Iz brojnih sadržaja valja izdvojiti rafting na rijeci Zrmanji, kajak safari, paintball, off road vožnje terenskim automobilima, speleološke izlete, streličarstvo, kao i „mirnije " aktivnosti poput pješačkih tura ili panoramske vožnje brodom.
Lokacija za oglas Super ponuda- smještaj u Mićanovim Dvorima
Turistička agencija Best Travel

Pošalji upit

Trenutno niste prijavljeni stoga Vas molimo da odgovorite na pitanje: