Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Elektricna cigareta
  • Elektricna cigareta
  • Elektricna cigareta
  • Elektricna cigareta

Elektricna cigareta

Cijena
17,92 €
Šifra oglasa: 11337610

Osnovne informacije

Lokacija
Koprivničko-križevačka
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

E-cigareta je revolucionarni proizvod koji omogućuje pušačima da se na najbezbolniji mogući način riješe štetnog i ozloglašenog pušenja duhanskih proizvoda. Pušenje e-cigarete neusporedivo je zdravije od pušenja duhanske cigarete. Osim toga e-cigareta se može pušiti na mjestima gdje postoji zabrana pušenja duhanskih proizvoda. Pušenje e-cigareta je dozvoljeno zato što one nisu duhanski proizvod, nemaju veze s duhanom i ne izazivaju pasivno pušenje. E-cigareta je zdravija, dozvoljena i štedljivija alternativa.

O čemu se radi? Elektronska cigareta izgleda isto ili slično kao i obična cigareta, ali u njoj nema štetnih sastojaka kao što su katran, ugljični monoksid i stotine drugih, već samo nikotin, propilen glikol (ili biljni glicerol) i određena aroma. Kako je tajna uživanja u pušenju upravo u nikotinu, e-cigarete vam omogućuju da se osjećate bolje, izgledate mlađe, budete zdraviji, imate više energije, viši imunitet, nemate simptome koji nastaju zbog pušenja, a i dalje uživate u ritualu pušenja. Kad pušite e-cigaretu udišete paru obogaćenu nikotinom. Dim koji izdišete je u biti para, koja se brzo izgubi u zraku i nije škodljiva za okolinu a ni za Vas.

razlog prodaje je jel sam prije pusio cigareta pa presto, kupio e. cigaretu i sad sam prestao skroz tako da zelim prodat, ako saljem poduzecem vi placate postarinu.uz nju dobijete i dvije bocice za punjene s okusima jedna med a druga divlja jagoda + torbica za e.cigaretu i punjac- ja sam iz koprivnice
Oglas objavljen
06.08.2015. u 19:30
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
414 puta