Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • POSLOVNI PLAN PODUZETNIKA + CD
  • POSLOVNI PLAN PODUZETNIKA + CD
  • POSLOVNI PLAN PODUZETNIKA + CD

POSLOVNI PLAN PODUZETNIKA + CD

Cijena
18,58 €
Šifra oglasa: 16772687

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
rabljeno

Opis oglasa

Tvrde korice, u odlicnom stanju, sa cd-om

KRATAK OPIS
Vlada Republike Hrvatske provodi različite mjere i aktivnosti na poticanju gospodarskih djelatnosti pa tako i program poticanja malog gospodarstva. Djelatnosti koje se obavljaju putem obrta, zadruga i malih trgovačkih društava od posebnog su interesa za Hrvatsku. Zadnjih godina u tim djelatnostima pri-sutanje stalan porast broja subjekata ali i broja zaposlenih, kao i Činjenica da gospodarski subjekti financijski pozitivno posluju.
Programom poticanja malog gospodarstva, u suradnji s lokalnom upravom i samoupravom i poslovnim bankama, osigurani su povoljni kreditni programi. No je li novac jedini i najvažniji činitelj uspjeha? Iskustva pokazuju da poduzetnici često ne znaju
prikazati efekte koje će njihov pothvat polučiti. Iskustva također pokazuju da je losa pripremljenost poduzetničkog pothvata često razlogom neuspjeha.
Knjigom Poslovni plan poduzetnika želi se olakšati poduzetnicima, ali i svima koji su uključeni u program poticanja malog gospodarstva, pristup poduzetničkom pothvatu, njegovoj pripremi i provedbi. Tome će svakako pridonijeti ova publikacija, obrasci koje knjiga sadrži, upitnici za provjeru poduzetničkih sposobnosti, četiri primjera različitih poduzetničkih pothvata kao i soft-ware koji će zainteresiranima omogućiti provjeru različitih varijanti njihova poduzetničkog pothvata.

Oglas objavljen
09.02.2016. u 17:30
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
101 puta