Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK
  • GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK
  • GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK
  • GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK
  • GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK
  • GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK

GUMENI POD ZA TERETANE I AEROBIK

Cijena
23,76 €
Šifra oglasa: 20349230

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska
Stanje
novo

Opis oglasa

GUMENA PODNA OBLOGA, KVADRATNA PLOČA 900X900X16 MM, CRNA
CIJENA 179.00 kn/1 KOMAD

Površina jedne ploče: 0,81 m2

Maloprodajna cijena po m2: 220,00 kn (odobravamo popust na količinu)

Dimenzije: 900 x 900 mm
Težina: 8-8,5 kg
Debljina: 16 mm
Boja: crna
Materijal: prirodna i reciklirana guma
Tvrdoća: 55-60+ Shore A
Tenzilna snaga: 2.5-3 Mpa
Otpornost na temperaturu: -20 do 130 °C

Ova gumena podna obloga je idealno rješenje za sve koji traže izdržljivu i povoljnu podlogu koja se jednostavno postavlja. Zbog posebnog dizajna gumene konstrukcije sa donje strane ploče, kompletna površina je podignuta od podloge, te se stvara efekt zračnog jastuka koji dodatno amortizira udarce i pruža osjećaj kao da se radi o znatno debljoj podlozi. Budući da su izrađene od prirodne, reciklirane gume sasvim su neškodljive za okoliš.

Jednostavno postavljanje: između ovih gumenih ploča je gotovo nevidljivi prijelaz kada su postavljene i međusobno spojene. Svaka ploča dolazi sa 9 mini ploča urezanih u površinu, pa vizualno izgleda kao da ih je više nego što zapravo jest, pa kada se spoje i postave, prekrivena površina djeluje bogatije, što prostor čini estetski privlačnijim, čišćim i profesionalnijim.

Udobnost: Udobnost je iznimno bitna kad je riječ o podnim oblogama, a ova gumena podna obloga savršeno će odgovarati stopalima kojima su potrebni dodatna amortizacija i trenje, budući da pružaju prirodnu elastičnost, udobnost i izolaciju, te stopalima omogućuju bolju ravnotežu i smanjeni stres.

Široko područje primjene: Ovi gumeni podovi idealni su za različite namjene, bez obzira trebate li zaštitnu podlogu za teretanu ili fitness centar, ili čvrstu podlogu za garažu. Odlično su rješenje i za radionice, kao i za dvorane u kojima se provode grupni aerobik ili intenzivni kardio treninzi. Također se mogu upotrijebljavati i kao podne obloge za podrum, ured, svlačionicu, nastambe kućnih ljubimaca i sl.
Oglas objavljen
21.02.2020. u 08:10
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4763 puta