Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • VerVita PRO (Kuvings B 6000) , srebrno sivi, hladno prešanje
  • VerVita PRO (Kuvings B 6000) , srebrno sivi, hladno prešanje

VerVita PRO (Kuvings B 6000) , srebrno sivi, hladno prešanje

Cijena
423,25 €
Šifra oglasa: 15917282

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Podsused - Vrapče, Vrapče
Stanje
novo

Opis oglasa

Mpc: 3.189,00 kn ( 10 % popust za gotovinsko, virmansko ili pouzeće plaćanje )
Unikatni sokovi izražajne arome i mirisa mogu se dobiti samo hladnim prešanjem.
VerVita PRO vrti se brzinom tipičnom za hladno prešanje, 60okr/min. Naša iskustva pokazala su da je niža brzina okretanja kod drugih proizvođača (40okr/min) minimalno bolja za tvrđe namirnice tipa mrkve ali istovremeno i nepovoljnija za namirnice tipa mekane jabuke, dok je neznatno veća brzina od 70-80okr/min kod nekih drugih modela zanemarivo bolja za mekane namirnice, ali propušta iscijediti maksimum iz mrkve. Ipak, iskustvo desetina isprobanih različitih modela nam govori da sama brzina okretanja nije presudna za količinu iscijeđenog soka, te smatramo sve viđene i isprobane modele sokovnika na hladno prešanje od 2009 do 2015 istovrsno vrijednima ako uspoređujemo same brzine vrtnje, bile one 40, 60, 70 ili 80 okretaja u minuti.

Napomena za sve one koji još uvijek pomišljaju na kupnju nekog centrifugalnog sokovnika... bio on jeftin ili skup... centrifugalni sokovnici proizvode sok koji je okusno znatno lošiji nego onaj dobiven hladnim prešanjem, sok iz centrifuge dijeli se u čaši na vodu i pjenu i expresno oksidira, izbor namirnica je drastično sužen u odnosu na mehanizam hladnog prešanja (centrifuga ne cijedi zelenje, đumbir, orahe, bananu, šipak, bademovo mlijeko, jagode, trešnje. maline, kupine, grožđe..... dok hladno prešanje cijedi ama baš sve što možemo zamisliti da ide u sok), otpada iz centrifuge ima znatno više, centrifugalni sokovnici su bučni, teže se čiste, mnogo kraće traju, vitamina i minerala u centrifugiranim sokovima iz iste količine namirnica ima u soku daleko manje. I još jednom ponavljamo... sokovi su nemjerljivo bolji uz hladno prešanje... obitelj sa namjerom da redovito cijedi sok popit će godišnje najmanje duplo više soka ako ima sokovnik na hladno prešanje, a oni koji kupe centrifugalni sokovnik vrlo često brzo odustanu od pijenja sokova da ni sami ne znaju zašto... zato jer ih centrifugalni sokovnik lako iživcira a teško zadovolji!

Radi najjčeg motora u kategoriji hladnog prešanja (240W VerVita PRO) i do 5 x većeg otvora (45.5cm2 VerVita PRO vs 9.6cm2 kod nekih modela sa manjim otvorom) priprema namirnica te ubacivanje i cijeđenje naranče, mrkve, jabuke i pogotovo zelenja biva u prosjeku 2 do 5 puta brža. Prednost VerVita PRO u brzini još je veća ako ga usporedimo sa nekim modelima sokovnika koji zahtijevaju traže stalnu upotrebe guralice... iako VerVita PRO dolazi sa guralicom, ona za 90% namirnica može ostati u ladici.
Garancija za kućnu upotrebu:
10 god na motor, 2 god. na ostale dijelove

Garancija za komercijalnu upotrebu:
1 god. na motor, 1 god. na dijelove
Dostupan u silver, bijeloj ili bordo boji.

Maksimalna iskoristivost, mehanizam samočišćenja, moderan dizajn, nečujan rad na samo 60 okretaja u minuti, te veliki otvor za namirnice kroz koji stane cijelo voće i povrće bez rezanja na manje komade - ubacite cijelu jabuku, krušku, rajčicu... potrebno je samo ukloniti peteljku i možete početi cijediti!

S uređajem VerVita Vam poklanja knjigu ''Snaga zelenih sokova'' autora Miroslava Juraja.

Uz ovaj sokovnik dobijete standardno sito za izradu sokova i biljnih mlijeka.

Također dobivate i original kuvings knjigu recepata prevedenu na hrvatskiarrow-10x10.png! Sadrži recepte za razne sokove, koktele, smoothie-je i sladolede od voća!

Boja: srebrno siva
Brzina: 60 okr / min
Snaga: 240 W
Težina: 6,4 kg
Dimenzije: 228 x 208 x 448 mm
Vrijeme čišćenja: 2-3 min
Upotreba: profesionalna, kućna
Što cijedi: Voće, povrće, lisnato zelenje, orašasti plodovi, biljna mlijeka (badem, zob, lješnjak...)
Način cijeđenja: hladno prešanje (vijak)
Posebnosti:
Cijediti moguće bezbroj puta dnevno, rasklapanje i čišćenje potrebno 1x dnevno


Veliki otvor za namirnice, cijeđenje voća i povrća bez rezanja na manje komade.
Zeleni hranjivi sokovi
Zeleni hranjivi sokovi

Zeleni sokovi prepuni su energije, životvornih minerala i enzima, ljekovitog pigmenta klorofila i vlakana za dobru probavu i uvijek potrebne vode. Jedna čaša zelenog soka punovrijedan je obrok sa 100% iskoristivosti u tijelu. Energija, hranjivi sastojci i voda s lakoćom prolaze u krvotok već nakon 10-15 min i organizmu donose okrepu i svježinu (klasičan kuhani obrok ima iskoristivost 30-70%, dugo se probavlja uz velik utrošak energije, i puno otpada, toksina i nedovoljno tekućine, nusproizvod je umor i zakiseljavanje krvi).

Zeleni sokovi iz VerVita sokovnika pripremljeni s različitim voćem odličnog su okusa kakvog još niste probali. Na sajmovima smo podijelili više od tisuću čaša zelenog soka i posjetitelji, bilo mladi ili stari, ostali su iznenađeni dobrim i prihvatljivim okusom zelenog, koji ih je bojom ponajviše asocirao na sok od kiwi-ja. Vervita sokovnik će od zelenog povrća pripremiti iznenađujuće ukusne i zdrave sokove, toliko dobre i pitke da će ih i djeca i gosti rado kušati.

Karta

Oglas objavljen
02.04.2022. u 12:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
6593 puta