• Stöffler Heinz "Motiv s Krete 2" tuš / akvarel  25x35cm, 1988g.
  • Nemoj propustiti priliku!

Stöffler Heinz "Motiv s Krete 2" tuš / akvarel 25x35cm, 1988g.

Cijena
66,36 €
Šifra oglasa: 9454793

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Maksimir, Maksimir

Opis oglasa

Stöffler Heinz rođen je 1940 u Stuttgartu . Za u ranoj dobi razmišljanja o slikarstvu , religija i metafizički kontekst pojedinih njezinih interesa . Odrastao je u Kuppingen u Herrenberg ,seoskoj idili i jednostavan način života utjecao njegov mentalni i duhovni razvoj . On je bio podvrgnut način obrazovanja koji je uzimao u obzir njegovu osobnost , onda prisiljeni u profesiju koja ne ispunjava svoje sposobnosti .
Nakon sadržajnog karijere kao biznismen , školovao se kao knjigovođa , provalio u njegovim godinama potisnute emocionalne vibracije poput vulkana . Pokretačka snaga uma ga prepoznati božanski dar s kojom je bio blagoslovljen . Unatoč odgovornosti u obitelji nad , snažno podupire njegova supruga u odluci , on se izvukao od okova svog života i posvetio isključivo u struci .
Da biste spriječili bilo kakvu mogućnost povratka ili povratni let , dali su sve zajedno u 1977 i preselio u Split u Hrvatskoj ,važna luka na Jadranskom moru i kulturnog središta Dalmacije ,Hrvatske provincije . Njihov cilj je bio da putuju na Kreti u Grčkoj . Dakle, u Splitu su mogli pripremiti za svoje putovanje prema jugu temeljitije .
Tamo je počeo najintenzivnije samoučenje u slikarstvu i radila uz korištenje svih svojih raspoloživih ovlasti , jer je za svaki studijski interesa , ljubav , želja i izdržljivost potrebna .
Njegov istraživački um ga je odveo uvijek s obnovljenom snagom i bez odmora za eksperimentiranje u svim stila i tehnike slikanja . Posebno fasciniran starih majstora romantike i impresionista , imao je konstantno smjernicu , što je i uspio . Veliki interes , strast i trud će vam donijeti bilo kakve ozbiljne student na vrijeme do željenih ciljeva , kao nevjerojatna napredak u vrlo kratkom vremenu čak i sa njim .
Jer on nikada nije pohađao umjetničku školu , on je ostao emocionalno i psihički bez ikakvog vanjskog utjecaja na njegov stvaralački razvoj , potpuno besplatno . Rijetko jekreativni genij iliintelektualna čovjek , poznat , ne može uhvatiti sve što je s objektivnog uma , kao što je metafizika , religije i umjetnosti , njegovi najveći hobi .
Uspjesi postignuti u samo nekoliko godina donijeti dokaz da umjetnost ne dolazi iz intelekta , nego Duha .
U Splitu , u bivšoj Jugoslaviji , susreo je istaknuto , tada 85-godišnja slikar i kipar Ivan Mirković prof znamo . Ovaj odnos je ostavila duboke ožiljke u svojoj unutrašnjosti . Prof Mirković mu svoje oduševljenje svog talenta i hrabrosti ponovno potvrdili svoju vjeru u ovaj novi poziv .

Njegova sada u potpunosti od strane umjetnosti i metafizičke studije živ duh formira novu osobnost , koja je počela razmišljati u vlastitim tvornicama , sve više i više .
Nakon izložbi svojih prvih radova u Splitu , on je sa svojom obitelji otišao , nakon godinu dana boravka , u Hrvatskoj , a dovršen je 1978 osjećajem dovelo do Agios Nikolaos na Kreti . U borbi za opstanak , pokreće financijskih potreba , on je pokušao s nekim uspjeh kao portretist i bio je poznat po svojim portretima ovdje . U prve tri godine na Kreti , radio je s intenzitetom čovjeka opsjednutog i organizirani u poznatih luksuznih hotela u mnogim izložbama . Njegova djela su se iz ovog cijelog svijeta .
Kako bi se steći nova iskustva , a također je zamisliti američku javnost , otputovao je s obitelji u studenom 1981 u Sjedinjenim Državama ( New York i New Jersey ) . Njegov neumorni duh čeznuo za istraživanje novih dojmova , on je potrebno uzbuđenje od nepoznatog , od rizika . On je uzeo borbu i napor koji je imao pozitivan utjecaj na njegov daljnji razvoj i pomoć u ispunjavanju najvišem cilju života je da sami otkrijete i prepoznati doprinos .

U New Yorka i New Jerseya , koji je organizirao nekoliko izložbi , a bio je pak poznat kao portretist , dok je njegov brat Harrison Weaver , predsjednik New Jerseyu operi , ponudio pomoć .
Uz portrete on je napravio svoj put kroz financijski do ljeta 1982 od strane grčke pravoslavne crkve u Newark N.Jersey ,najstarija Grčka pravoslavna crkva u Americi , koja je slučajnoisto ime " Agios Nikolaos " kao izvor umjetnik , dobio je zadatak da naslikam četiri stopala Madonna i dijete , kao glavni simbol ove lijepe crkve koja je već imala mnoge druge slike različitih Ikonografer . On ne susteže veličini bi natrag ovaj put . Iako nema iskustva u tom području umjetnosti , nadjačale privlačnost nepoznato -izazov . Madonna i dijete , završio nakon dva mjeseca , bio je jedinstveno remek djelo . Duboko religiozna , on je stavio svu svoju ljubav prema Kristu u ovom poslu i stvara djelo izvanredne ljepote i sklada . Tada je dobio još jednu narudžbu iz iste crkve - slikati dva metra Isusa ikonu . Ova crkva je poznat u cijeloj Americi , zbog čega je nadbiskup Jakobos došao iz New Yorka , aVirgin inauguriran .

Unatoč relativno brz rast i uspjeh on i njegova obitelj mogli Krete , koja od početka pa očaran svojim divljim i djevičansko ljepote, raznolikosti i intenzitet boja i nadahnuti , nije zaboravljen . Vraćeno u prosincu 1982 ,novi razvoj u umjetnosti počeo da dobije na njega u stvarnosti . p , p;
To uhvatio veliku glad za znanjem kako bi mogao odgovoriti na njegova pitanja o smislu života ,dok u sebi muči ga . Studirao je s velikim duhom pohlepe znanstvenim radovima svih vrsta , i dobio , tako iu astrologiji , na što je on u početku nije vjerovao . Sve je to utjecalo na njegov budući rad u području umjetnosti , pa su njegove nove slike tajanstveni drevni misterij koji obilježava danas .

Karta

Objekti u blizini

CROATIAUMJETNINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska
Oglas objavljen
22.04.2024. u 21:40
Do isteka još
do prodaje
Oglas prikazan
1299 puta

CROATIAUMJETNINE

Svi oglasi ove trgovine
Korisnik je verificirao broj telefona u državi: Hrvatska