Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • LML Vespa 150 cm3, 1991 god.
  • LML Vespa 150 cm3, 1991 god.
  • LML Vespa 150 cm3, 1991 god.
  • LML Vespa 150 cm3, 1991 god.
  • LML Vespa 150 cm3, 1991 god.
  • LML Vespa 150 cm3, 1991 god.

LML Vespa 150 cm3, 1991 god.

Prodajem rabljeno vozilo: Piaggio Vespa

Cijena
700 €
  • Provjeri povijest vozila – 15% popust!
  • Trebaš osiguranje? Cesta te čeka
  • Financiranje već od 20,00 € mjesečno

    Iznos
    700,00 €
    Minimalna vrijednost
    700,00 €
    Maksimalna vrijednost
    40.000,00 €
    Rok otplate
    120 mj.
    Minimalna vrijednost
    24 mj.
    Maksimalna vrijednost
    120 mj.
    Anuitet*
    20,00 €
    Fiksna kamatna stopa
    6,85%
    EKS
    7,07%
    Ukupni iznos otplate kredita:
    783,15 €
    Želim informativnu ponudu

    Izračuni su informativnog karaktera.
    Nastavite na stranice Addiko banke ako želite u 3 minute dobiti informativnu ponudu ili podnijeti zahtjev za kredit.

Šifra oglasa: 9564640

Osnovne informacije

Lokacija vozila
Splitsko-dalmatinska
Vrsta
Skuteri (preko 50 ccm)
Marka
Piaggio
Model
Vespa
Motor
dvotaktni
Snaga motora
6 kW
Radni obujam
150 cm3
Stanje
rabljeno
Godina proizvodnje
1991. godište
Registriran do
08 / 2014
Potrebna vozačka dozvola A kategorije
Da

Opis oglasa

Prodajem navedeni motor. Radi se indijskoj vespi, ali toliko je lijepa i dobra, kao da je sam papa u Vatikanu pravio. Radi kao švicarski sat Ive Sanadera, i to onaj najskuplji. Aerodinamika je besprijekorna, Ja sam je vozio 95,0 km/h što je sasvim dovoljno da pobjegnete ljubomornim momcima kad vas njihove djevojke sa požudom pogledaju na cesti. Preporučam da se ne vozi preko 95,0 km/h jer naše ceste nisu predviđene za Vespe i za tolike brzine (možda autoput jedino, nisam probao). Troši koliko se u nju ulije ali ako ćemo tjerati mak na konac, troši oko 3 litra umjerene gradske vožnje. Prešla je dosta a akobogda preći će još toliko. Brojke su samo dokaz kakav je to moto inženejring. Uz redovno održavanje može preći još sigurno 50 000 kilometara što je pola koliko mogu preći talijanski auti. Nijanse boje nema u ponudi njuškala ali ja bi je nazvao "prelijepa blijeda pistaccio zelena". U slučaju ogrebotina dodajem i dva spreja iste nijanse do pola potrošena. Ja sam se trudio da je ne grebem tako da nisam ni trošio sprejeve. Osim, naravno na custom kacigu koju dajem uz motor. Kacigu sam sam obojao i zalijepio custom naljenice na nju. Prao sam spužve pola dana u mlakoj vodi sa mirišljavim sapunom, još se osjeti. U kompletu sa motorom izgleda super i više nego super. Kaciga množe na sve glave, s tim što najbolje stoji na velikim jer je takve veličine. Kad bi prodavao kacigu posebno bila bi kudikamo skuplja jer sam se porezao malo kad sam je pravio, a za mene je to velika stvar. Ima i custom made ceradu. ( Nije prelijepa kao sve ostalo, ali cerade i treba da su ružne valjda. Ne može se nešto lijepo zvati "cerada"... )
Vespa još ima i dodatne "gradele" napred i nazad i branike bubrega.
"Čemu sve te skalamerije?" pitat će se neki. Radi djevojaka kažem ja. Nema te koja vas neće pogledati kad prođete. Starije dame će uzdisati jer su kao male gledale Felinija i njegove junake tipa Mastroiania kako piči po Rimu, mlađe će privući sportska linija i usklađenost kacige i motora, a one koje vas ne pogledaju, sigurno imaju dioptriju ili su lezbejke (ili su pak u sretnoj vezi, ima i takvih). Ako pak djevojka kupi ovaj motor, ni lezbejke neće proći pored nje ravnodušno.
Znači ako bezuspješno tražite družicu ili ljetnju, jesenju ili proljetnu avanturu, kupite ovo vajarsko remek djelo ljudske ruke i prođite kroz grad.
"Zašto je prodaje onda kad je toliko dobra?" E pa zato što sam našao djevojku i to čak iz druge države. Eto tolika je snaga tog motora.
Sve fotografije sam slikao u suton pored mora a jedna je čak i sa panoramom grada iza i ako je koja proda, ta će je prodati. Evo sad razmišljam možda je i ne prodam koliko je dobra...

P.S. Nema zamjena, ne treba mi ništa sve imam i zadovoljan sam (osim ako neko ponudi da zamijeni više para za motor ili građevno zemljište na otoku, prvi red do mora)

Dodatne informacije

Boja

  • svijetlo zelena

Mogućnost plaćanja

  • gotovina
Oglas objavljen
09.12.2013. u 17:50
Do isteka još
oglas istekao