SADNICE ČEMPRESA-TUJA SMARAGD REPR-MAT20-40CM I VEĆE-ŠALJEMO POŠTOM KT

  • Cijena: 8 kn
  • Približno: 1
  • Šifra oglasa: 631469
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
NAPOMENA....
VRLO POVOLJNO MALE SADNICE: CCA. 20 CM. 8 KN.
CCA. 30-40 CM. 14 KN.
ŠALJEMO SADNICE POŠTOM SA NISKIM TROŠKOVIMA POŠTARINE STIŽU DRUGI DAN NA VAŠU ADRESU.

THUJA OCCIDENTALIS SMARAGD" 20 CM-150CM.
NAJLJEPŠE SU OD SVIH TUJA STOGA SU PROVJERENO NAJTRAŽENIJE I NAJPOŽELJNIJE U NAŠIM VRTOVIMA I OKUČNICAMA.KRASI IH NJIHOV FAMOZNI VRETENASTI OBLIK I IZRAZITA SMARAGDNA BOJA. NIJE POTREBNO REZANJE (ŠIŠANJE)OSIM SKRAĆIVANJA ZBOG VISINE.IZDRŽLJIVA NA NISKE TEMPERATURE.ODOLJEVA TEŽINI SNIJEGA I VJETRA.

DAKLE, AKO STE VEĆ DONIJELI ODLUKU INVESTIRATI U ZELENU OGRADU ODLUKA JE POSVE ISPRAVNA I OPRAVDANA...
SADNJOM TUJE SMARAGD SVAKAKO I SIGURNO VAŠA ĆE OKUĆNICA IMATI PERCEPCIJU VRTA BAJKE,OKU NJEŽNE I SMIRUJUĆE TONOVE SMARAGDNO ZELENE BOJE KOJE NAM ZASIGURNO NUDE IZUZETNU LJEPOTU I SKLAD PRISNOSTI CIJELOKUPNOG PROSTORA.IZVRSNO ŠTITE OD NEPOŽELJNIH POGLEDA,TE MOGUĆE PRAŠINE I VJETRA...

NADALJE,OSIM VEĆ VELIKIH SADNICA TUJE SMARAGD RAZNIH VISINA DO 200CM IMAMO UZGOJ JEDNOIPOLGODIŠNJIH SADNICA 1+1 CCA.20CM VRLO KVALITETNO OŽILJENE I U TEGLAMA PRISTUPAĆNIH CIJENA.
UKOLIKO IMATE NEŠTO VEĆI PROSTOR NARAVNO DA JE POTREBNO VIŠE SADNICA KOJE NEMORAJU UVIJEK BITI VISOKA ZELENA OGRADA OD 2 METRA.POSEBNO SU LIJEPE I MANJE SADNICE NAP.REPRO MATERIJAL OD 20 CM.40 CM.60 CM.80 CM.100 CM. I TAKO DALJE. UZ MANJU INVESTICIJU NEŠTO VIŠE VAŠEGA ZALAGANJA I PAŽNJE,A UZ NAŠE SAVJETE,KROZ VRLO KRATKO VRIJEME SA USPJEHOM POSJEDUJETE PREKRASNU TUJU SMARAGD.

PLANIRANJE I PRIPREMA ZA SADNJU IZNIMNO JE VAŽAN FAKTOR.UKOLIKO NISTE SIGURNI U OVAJ POSAO SVAKAKO TRAŽITE SAVJET.
NAČIN KAKO BILJKU POSADITI ISPRAVNO OD KOPANJA JAME ODNOSNO KANALA.DUBINA I ŠIRINA VRLO SU BITNE ZA RAZVIJANJE,INVERZIJU SUSTAVA KORIJENJA KAKO BI BILJKA IMALA SPOSOBNOST OPSTANKA U EKSTREMNIM UVIJETIMA KAO ŠTO SU VELIKE SUŠE.
PRIJE SVEGA,POTREBNO JE BILJKAMA OSIGURATI AKOMULACIJU VLAGE SA DRENAŽNIM SUSTAVOM TERENA,TE HRANJIVIM TVARIMA I ELEMENTIMA,UNOSOM ODGOVARAJUČIH NPK MINERALNIH GNOJIVA I NEIZOSTAVNO SUPSTRAT SA ORGANSKIM HRANJIVIMA.

**** ZALIJEVANJE JE PRESUDNO VAŽNO,NIKADA NE BI TREBALO ZANEMARITI ILI IZOSTAVITI OSOBITO U PRVOJ GODINI NAKON SADNJE,GDJE NAPOMINJEMO I SUGERIRAMO IZRADU NAVODNJAVANJA KAP NA KAP,VRLO JE JEDNOSTAVNO I NIJE SKUPO.
NA TAJ NAČIN IZBJEGAVAMO SUŠENJE GRANČICA USLIJED NEDODSTATKA VLAGE ŠTO ZNA BITI SLUČAJ... ŽELIMO SKRENUTI POZORNOST NA ZALIJEVANJE VODOM.
.... TAKOĐER VAZNA JE PREVENTIVNA ZAŠTITA OD BILJNIH ŠTETNIKA U SMISLU INSEKTICIDA I FUNGICIDA...STOGA ŽELJA NAM JE DA NAS KONTAKTIRATE KAKO BI VAM POMOGLI OKO SVIH VAŠIH PITANJA PRILIKOM ODABIRA SADNICA I PRIPREME ZA SADNJU BEZ OBZIRA AKO STE VEĆ NABAVILI SADNI MATERIJAL.
JAMČIMO KVALITETU NAŠIH SADNICA I SUDJELUJEMO OD SADNJE,ZAŠTITE PO POTREBI,PA DO MNOGOBROJNIH SAVJETA OKO UREĐIVANJA VAŠE OKUČNICE. UZ SVE VAŠE UPITE I NAŠE POŠTOVANJE,BIRATE PO ŽELJI....

MOGUĆA JE SADNJA SA NAŠIM NADZOROM,ISKLJUČIVO ŠIROKIM I DUBOKIM PROKOPOM ZEMLJE..

PRIJEVOZ PO DOGOVORU ILI PO HITNOSTI,PREUZIMANJE PUTEM PAKETNE DOSTAVE POŠTOM (MAX.DRUGI DAN)

8 KN JEDNOIPOLGODIŠNJE SADNICE THUJA SMARAGD,CCA 20 CM.
14 KN DVOIPOGODIŠNJE SADNICE THUJA SMARAGD CCA 30-40 CM.
CCA 50 CM 28 KN
CCA 60 CM 32 KN
CCA 70 CM 36 KN
CCA 80 CM 40 KN
CCA 90 CM 44 KN
CCA 100 CM 48 KN
SADNICE VISINE DO 150 CM CIJENA PO DOGOVORU
tel. 044 654 299
mob. 091 500 93 94

Podaci o oglašivaču

Grad i poštanski broj
41320 Kutina
Županija
Sisačko-moslavačka