Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Čišćenje laptopa
  • Čišćenje laptopa
  • Čišćenje laptopa
  • Čišćenje laptopa
  • Čišćenje laptopa

Čišćenje laptopa

Cijena
26,54 €
Šifra oglasa: 14250947

Osnovne informacije

Lokacija pružatelja usluge
Grad Zagreb

Opis oglasa

AKCIJA ČIŠĆENJA LAPTOPA - KOMPLETNO ČIŠĆENJE I ZAMJENA TERMALNIH PASTI, testiranje, jamstvo na posao !

- SAMO 200kn !
- posebna akcija za tvrtke: besplatno čišćenje za svaki peti donešeni laptop !
- primamo laptope iz cijele Hrvatske (uz Vaš trošak dostave)

Laptop je potrebno potpuno rastaviti, ispuhati komprimiranim zrakom, očistiti specijalnim sredstvima koja ne oštećuju i ne nagrizaju materijale od kojih je laptop napravljen, zamijeniti dotrajalu termalnu pastu između chipova i hladnjaka te stručno i pažljivo natrag sastaviti.

... nakon čišćenja, razlike u temperaturi pri istim uvjetima rada mogu biti i veće od 20 C !

Prašina u laptopu uzrokuje pregrijavanje, što u početku uzrokuje nestabilnosti (zamrzavanje) u radu a time uz gubitak vremena i gubitak nespremljenih podataka i sl. Na to su posebice osjetljivi novi laptopi, koji se radi visokih performansi jako zagrijavaju i potrebno im je konstantno i dobro hlađenje. U kasnijoj fazi pregrijavanje uzrokuje fizičke kvarove na mehaničkim komponentama a najčešće upravo na hard disku te tako u finalu uzrokuje nepovratni gubitak podataka.

Kada se dogodi začepljivanje hladnjaka i ventilatora prašinom, ne pomažu ni dodaci za hlađenje (npr. postolje sa ventilatorima ispod laptopa) već mogu uzrokovati i dodatne probleme na način da grude prašine mogu zaglaviti ventilator od samog laptopa !

Spriječite horror prije nego se dogodi!

- ovisno o uvjetima rada, prijenosno računalo potrebno je čistiti najmanje jednom godišnje a preporučljivo je i više puta. Čišćenje notebooka i zamjena termalnih pasti smanjuju radne temperature procesora, grafičkih procesora, hard diska i općenito sistema. Time ubrzava i olakšava Vaš rad a najbitnije je što notebooku značajno produžava "životni" vijek i time Vam donosi direktnu uštedu, kako kroz cijenu koju bi platili za novi notebook tako i kroz efikasnost Vašeg poslovanja. U našem servisu 90% nepopravljiih kvarova (tj. pokvarenih matičnih ploča, što popravak u većini slučajeva čini neisplativim) čine laptopi bazirani na AMD tehnologiji. To je stoga što se isti jače griju; ovime ne odgovaramo nikoga od kupnje jeftinijih AMD baziranih laptopa imajući u vidu prosječnu platežnu moć, već naglašavamo važnost čišćenja od prašine, i upravo za takve laptope preporučamo češće (barem dva puta godišnje) čišćenje, zamjenu termalnih pasti i kontrolu rada ventilatora kao i kontrolu da li hladnjaci dobro "sjede" na chipovima, pošto se laptopi ipak nose a znaju i pasti pa postoji opasnost i da se cooler pomakne i time se opet sve jače zagrijava ...

Garancija, izdavanje računa.

Za sve kvarove veće od 500 kn BESPLATNO preuzimanje pokvarenog uređaja i dostava popravljenog (U KRUGU ZAGREBA UDALJENOSTI 20KM).

✪✪✪✪✪ MI-TEL✪✪✪✪✪
MOBITEL SERVIS

★ Adresa: KOLAROVA 13 (kod športske dvorane PEŠĆENICA) ZAGREB
★ Mob: +385 91 736 5448
+395 98 841 224
★ E-mail: mi-tel@mi-tel.hr


★ Radno vrijeme:
 pon – pet: 9:00 – 20:00;
Oglas objavljen
18.03.2019. u 09:14
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4810 puta