Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Ghost kozice

Ghost kozice

Cijena
0,53 €
Šifra oglasa: 20782929

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

Ghost Shrimp su kozice koje doista nisu zahtjevne i ne traže mnogo. Dovoljan im je akvarij od 15-ak litara.
Maksimalna veličina odrasle kozice jest 3 cm.
Najbolje ih je držati samim u akvariju jer su plijen ostalim ribicama i male su šanse da tek rođene kozice prežive od strane drugih riba, iako je teoretski moguce držanje istih s ribicama jer, ukoliko imaju zaklona, dosta ce ih preživjeti. Ukoliko baš ne možete zamisliti akvarij bez riba, a imate podosta bilja u akvariju, uz njih se uglavnom preporucuju živorotke. Tetre uglavnom ne, jer i sami znamo koliko su tetrice u stanju pojesti što svojih mladih što opcenito hrane.

Za razmnožavanjem im nije potrebno ništa, samo optimalna temperatura ( 15-28°C), redovito mijenjanje vode, dobra filtracija i puno zaklona (puno bilja). Iz toga zaključujemo da ih je vrlo lako razmnožiti, a ženku je jednostavno prepoznati kada je "trudna" - po povečoj količini jaja pod repom. Kada se maleni izlegu izgledaju poput odraslih kozica.

Što se tiče samoga bilja, uz njih ide sve, pogotovo sitnolisno bilje kroz koje se vole provlačiti – mahovina je prava stvar za njih da se mogu skrivati mlade kozice ako ih držite s ribama!

Hrane se algama, svom hranom za ribe - što uključuje i tabletice za čistaće i granulice, te obožavaju povrce; blanširane tikvice, blitvu i špinat, te kuhani grašak.

CIJENA JE 4KN ZA 1 KOZICU
Oglas objavljen
19.11.2017. u 11:43
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1900 puta