Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe
  • Border Collie Bordertreowe

Border Collie Bordertreowe

Cijena
769,79 €
Šifra oglasa: 13596567

Osnovne informacije

Lokacija
Osječko-baranjska

Opis oglasa

Uzgajivačnica www.bordertreowe.com prestavlja F leglo iz kombinacije:
otac: Multi Champion, HWT Dream's Border Extralarge "Rebel"
CEA, TNS, CL, MDR1: FREE, HD: A, ED: 0/0, OCD: Free eyes CLEAR
(Wylie Golden Reward - Borderline Country Karat/Hotnote Good News/)
majka: Serbian&Croatian Junior Champion Aibitibi Quebec Thiwahe "Bibush"

Imamo na raspolaganju 2 crno bijele ženke rođene 5.11.2014. za aktivan sportski dom.

Molim Vas, prije nego što se odlučite za bilo kakvog psa, a pogotovo border collie-a, dobro razmislite! Naši psi nisu roba koja čeka kupca na tezgi, naši su psi članovi obitelji i to ostaju do kraja života. Štenci su odgojeni na najvišem nivou u stručnim rukama kojima je cilj da psi rođeni pod našim uzgajivačkim imenom vec od planiranja legla imaju najbolje šanse za zdrav i sadržajan život. Imati bordera je životni stil i vlasnici bordera mogu biti samo ljudi koji točno znaju u kakvu se avanturu upuštaju. Border Collie je dokazano najinteligentnija rasa pasa na svijetu. Naravno inteligencija ne znači da se pas rađa PAMETAN, kako to mnogi vole reći. Pas ce biti onoliko "pametan" koliko njegov vlasnik uloži vremena, truda i znanja u njegov odgoj i obuku. Inteligencija je mač s dvije oštrice, borderi jako brzo uče, ali kako dobre tako i loše stvari. Ukoliko se zapostave, naći će sebi zanimaciju, koja možda neće biti baš po ukusu vlasnika. Ova rasa iziskuje puno vremena i rada. Borderi nisu psi koji će se zadovoljiti tjedno 2-3 puta šetnjom na povodcu, njima treba fizički i mentalni trening i to redovan, da ne kažem svakodnevni!
Naši se štenci rađaju u kući, gdje provode prva 3 tjedna života, kako bi se navikli na zvukove koje prate život ljudi. Ostatak perioda provode vani gdje se upoznaju sa svijetom koji ih okružuje, socijaliziraju se na zvukove, ljude, druge životinje i sl.
Štenci idu novim vlasnicima s 8 tjedana starosti cijepljeni, višestruko čišćeni od parazita, s urednom dokumentacijom, UGOVOROM i UZGAJIVAČKOM GARANCIJOM. Svi psi koji sudjeluju u našem uzgojnom programu posjeduju sve zdravstvene testove koji su dostupni u trenutku planiranja legla, te se na zdravlje štenaca daje i garancija (genetske bolesti CEA, TNS, CL). Cijena šteneta nikada nije PROFIT, nego je ULOG u buduće naraštaje, buduće generacije, da budemo dostojni titule UZGAJIVAČ, da učinimo našu predivnu rasu boljom, zdravijom i time sretnijom :)
Od budućih vlasnika očekujemo da štence smatraju članom obitelji i da ga takvog i tretiraju, da mu pružaju uvjete života i treninga kakve ova rasa iziskuje. Naše zanimanje za štenetom ne prestaje u trenutku kada štene ode u novi dom, mi se osjećamo odgovornim za štene tokom cijelog njegovog života i svi vlasnici pasa iz naše uzgajivačnice imaju garantiranu 24h podršku od naše strane, Svi su oni članovi obitelji BORDERTREOWE! Ukoliko mislite da su uvjeti prodaje i ono što mi nudimo po vašem ukusu osjećajte se slobodnim kontaktirati nas. Molimo poštovane zainteresirane, da prilikom slanja maila napišu par redova o sebi i o planovima s psom u budućnosti! Ne preferiramo mailove tipa "Ima li štenaca i koliko koštaju"... Ako nemate vremena napisati pristojno pismo nemate vremena ni za psa :-)


Kontaktirati nas možete na mail eleanortia@gmail.com
Oglas objavljen
28.11.2014. u 15:10
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1048 puta