Vrhunski titanski preklopni nož Kizer Gemini + švicarski oštrač NOVO

  • Cijena: 1.400kn
  • Približno: 187
  • Šifra oglasa: 23449303
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Stanje: novo

Opširnije:

Model Gemini je najpoznatiji Kizerov preklopni nož i onaj koji ih je uvrstio među vodeće prizvođače noževa. Tome je uvelike pomogla suradnja sa jednim od najpoznatijih američkih dizajnera custom noževa Ray Laconicom koja mu je i osigurala titulu jednog od najljepše dizajniranih noževa na svijetu. Nož krasi vrhunska obrada, a napravljen je od najboljih materijala današnjice: Titanium 6AL4V ručka, američki S35VN super čelik oštrice, keramički ležajevi koji osiguravaju dugovječnost i doživotna garancija noža jamstvo su vrhunske izrade i pouzdanosti koja krasi premium klasu noževa. Da nož spada u top klasu potvrđuje i usporedba Reeve-ove Sebenze, gdje je u usporedbi rezanja užeta (zadržavanja oštrine) zbog kvalitetnije termičke obrade prošao bolje tj. imao veći broj prereza. Rezultate možete vidjeti na zadnjoj slici. Ovdje treba samo napomenuti da Chris Reeve Sebenza košta 2000kn više.
Sa nožem dolazi original kutija, račun i upute o korištenju, Kizer kvalitetna torbica za nošenje i Kizer krpica za brisanje noža.
- Uz nož kupac dobiva još i Istor profesionalni oštrač (Swiss made), koji se koristi za brušenje kirurških noževa, skalpela, i sa kojim možete postić žilet oštrinu za manje od minute (bez obzira na čelik oštrice), te aktualni Kizer katalog gdje možete vidjeti kompletnu ponudu i opis proizvoda.
Nož je otpakiran radi slikanja i pregledan sa moje strane tako da možete biti sigurni da nema nikakvih nedostataka u smislu grešaka u kvaliteti!

- za više informacija pogledajte priloženi video

SPEC:

Dužina oštrice: 79 mm
Debljina oštrice: 2,8 mm
Materijal oštrice: Američki CPM-S35VN nehrđajuči čelik, 58-60HRC
Materijal drške: 6AL4V Titanium
Kopča: 6AL4V Titanium
Kuglični ležajevi pivota: KERAMIKA
Dužina rasklopljenog noža: 184 mm
Dužina sklopljenog noža: 105 mm
Težina: 102 grama


tagovi: preklopni noz, takticki noz, edc, folder, tanto, cold steel, zero tolerance, chris reeve, spyderco, fallkniven, kizer, boker, real steel, lionsteel, kershaw, ka-bar, esee, bark river, gerber, mora,

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
51300 Delnice
Županija
Primorsko-goranska
Država
Hrvatska