Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • GPS lokator za lovačke pse , novi model za 2015g
  • GPS lokator za lovačke pse , novi model za 2015g

GPS lokator za lovačke pse , novi model za 2015g

Cijena
112,81 €
Šifra oglasa: 9062034

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb

Opis oglasa

GPS lokator za lovačke pse

Novi model za 2015 g, potpuno vodonepropusan, služi za precizno lociranje psa ili neke druge životinje, putem GPS satelita i GSM mreže.
Uređaj u sebi ima GPS prijemnik koji se locira sa točnošću od nekoliko metara, te GSM odašiljač sa SIM karticom preko koje vam na vaš zahtjev dostavi tu lokaciju, bez ograničenja na udaljenost gdje se nalazili.

U uređaj trebate umetnuti bilo koju SIM karticu , bilo kojeg operatera. SIM kartica nemora biti na pretplatu, možete koristiti i onu na bonove koja se kupuje na kiosku. NAkon umetanja SIM kartice , uređaj uključite pritiskom na prekidač, te ga pomoću priložene ili vlastite ogrlice stavite psu oko vrata.

Kada želite saznati lokaciju psa, jednostavno nazovete broj SIM kartice u lokatoru, uređaj će vam kroz nekoliko sekundi vratiti SMS poruku sa linkom na google mapu. Otvorite ( KLIKNITE na njega) taj link na svom mobitelu i automatski idete na google mapu na kojoj će biti ucrtana točna lokacija vašeg psa.
Ukoliko imate neki smartphone tu mapu možete jednostavno zumirati i okretati, te birati između satelitskog i kartografskog prikaza.
Ovakav način rada, kada vi po potrebi nazovete uređaj i tražite lokaciju, najekonomičniji i najjednostavniji je način rada te u tom režimu baterija u lokatoru može trajati do 10 dana. Svakim lociranjem sa SIM kartice na lokatoru šalje se jedan SMS i tako se i tereti taj račun. Ukoliko ćete često koristiti lokator i tražiti puno lokacija , možete aktivirati neku od dodatnih opcija kod operatera sa besplatnim SMS porukama.

Ovaj GPS lokator ima mogućnost i automatskog slanja svoje lokacije svakih 10 sekundi na server, a to vam omogućuje da na svom smartphoneu ili tabletu uživo pratite kretanje vašeg psa, tako da mu vidite točnu putanju na ekranu ( kao kod GARMIN ASTRO modela).
Ovakav način rada znatno više troši bateriju, pa ona traje cca 15-20 sati ovisno o gibanju psa , zahtjeva da obje SIM kartice ( i vaša i ona na lokatoru) imaju dobar GSM signal ( poželjno 3G ).
Za Android i Ios uređaje skidate aplikaciju sa Google play ili App storea, i preko nje pratiti gore opisano kretanje psa. Sa jednom aplikacijom možete pratiti nekoliko pasa istovremeno.
SIM kartica u lokatoru poziciju šalje putem GPRS internet signala i tako se tereti ta kartica. Ukoliko ćete češće koristiti lokator , preporučuje se aktivacija neke od internet tarifa na SIM kartici. MAximalna mjesečna potrošnja kada bi pas trčao 24 sata dnevno i tako 30 dana je 250Mb/mjesečno, što je 4 puta manje od 1Gb koliko dobivate već za 35 kn kod svih operatera.


U kompletu dobivate Lokator, punjač , ogrlicu, hrvatsko uputstvo, račun te jamstvo.
Dimenzije uređaja su: 70x35x20 mm

Eksperti smo za sve vrste GPS lokatora , a osim ovog lokatora za životinje, prodajemo i ostale vrste GPS lokatora, za vozila, prikolice, kamione, skutere, bicikle, brodove, jedrilice, jet ski, starije osobe, djecu, invalide.
Pogledajte detaljnu ponudu na www.spyshop.hr

Cijena lovačkog kompleta je 850,00 Kn sa PDV-om
Račun, garancija 12 mjeseci


Mogućnost plaćanja:
* gotovina
* virman
* kreditnim karticama u ratama
* pouzećem

Isporuka odmah u našem shop-u
Po želji šaljemo DPD-om , plaćanje pozećem po primitku pošiljke

Informacije i narudžbe na:
01/3647683
095 8006463
prodaja@spyshop.hr
www.spyshop.hr
Oglas objavljen
21.02.2018. u 15:44
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
46399 puta