Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Visonic alarm požara s dojavom na telefon
  • Visonic alarm požara s dojavom na telefon

Visonic alarm požara s dojavom na telefon

Cijena
159,13 €
Šifra oglasa: 11270664

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

Ugradnja bežičnih komponenti je vrlo brza, bez uobičajenih radova bušenja ili kopanja radi provoda instalacije a zadovoljstvu korisnika posebno doprinose kako lakoća upravljanja sustavom zaštite pomoću daljinskog upravljača tako i lako razumljive poruke na hrvatskom jeziku koje se prikazuju na LCD zaslonu. Sustav se može podesiti da u trenutku dok su djeca ili stariji ukućani sami u stanu također bude u funkciji i štiti ih od neželjenih ulazaka.

Visonic bežični alarmni komplet dojave požara na telefon sadrži bežičnu alarmnu centralu i bežični optički detektor dima i profesionalno je rješenje zaštite od požara koje u ranoj fazi razvoja požara signalizira pojavu dima i zvučno (ugrađenom zujalicom) jakosti 85 dB i svjetlosnom LED indikacijom i tako upozorava same ukućane i ostale osobe prisutne u štićenom prostoru na opasnost od požara. Dojava alarmnog događaja moguća je i na privatni telefonski broj korisnika preko protuprovalne centrale koja tijekom poziva odašilje zvučno upozorenje o alarmnoj situaciji korisnicima koji nisu u štićenom prostoru. Sustav se pored toga telefonski može spojiti i na zaštitarski dojavni centar s mogućnošću intervencije.

Visonic bežični alarmni sustavi su pouzdano i kroz dugi niz godina provjereno rješenje zaštite vašeg stana od provale, razbojstva ili životnih opasnosti poput požara ili ugušenja plinom, koje je dosadašnjim korisnicima pomoglo da se ne samo osjećaju sigurnim u intimi vlastitog doma nego i da budu vrlo zadovoljni zbog jednostavnosti rukovanja (daljinski upravljač, poruke na hrvatskom jeziku), vrlo brze i čiste ugradnje bežičnih komponenti kao i mogućnosti da štiti ukućane i za vrijeme dok borave u stanu a ne samo njihovu imovinu u vrijeme kad nisu prisutni.

Jamstvo: 24 mjeseca

Ukoliko korisnici žele zaštitu i od drugih opasnosti (istjecanje plina, poplava, provala, prepad) ili nadopuniti sustav dodatnim mogućnostima (dodatne tipkovnice i daljinski upravljači, dodatni detektori i magnetski kontakti, vanjska sirena, GSM/GPRS komunikator i dr.) ovaj komplet se jednostavno i brzo može nadograditi drugim bežičnim Visonic uređajima.

Više informacija na linku: http://goo.gl/3EGQs0
Oglas objavljen
17.10.2014. u 13:44
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
399 puta