Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Swanson Premium Triphala 500 mg, AKCIJA 109,00 kn!

Swanson Premium Triphala 500 mg, AKCIJA 109,00 kn!

Cijena
14,47 €
Šifra oglasa: 14426054

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Trnje, Vrbik

Opis oglasa

Swanson Premium Triphala

Cijena: 119,00 kn

Pakiranje: 100 kapsula

jedna kapsula sadrži 500mg triphale


Triphala je ajuverdska kombinacija biljaka. Tradicionalno se korisiti u Indiji već stoljećima zbog pozitivnog učinka na zdravlje. Triphala je kombinacija plodova biljaka amalaki (Emblica officinalis), haritaki (Terminalia Chebula) i bibhitaki (Therminalia bellerica). Prvenstveno se koristi zbog čišćenja organizma i laksativnog djelovanja. Riješava probleme kronične konstipacije i ublažava simptome bolesti crijeva, kao što su upalne bolesti ili sindrom iritabilnog crijeva. Potiče čišćenje krvi i kao takva ova kombinacija djeluje i detoksifikacijski. Amalaki biljka je bogata vitaminima, mineralima i antioksidansima. Pozitivno djelje na cirkulaciju, probavno zdravlje, čisti sluznice i membrane. Haritaki biljka također pozitivno djeluje na čišćenje organizma i cirkulaciju, te poboljšava rad živčanog sustava. Bogata je taninima i vitaminima. Bibhitaki potiče rad pluća, bubrega i jetre. Djeluje kao čistač crijeva i snižava razinu kolesterola u krvi. U kombinaciji ove tri biljke imaju najbolje djelovanje. Triphala poboljšava probavu, apsorpciju nutrijenata, smanjuje nadutost, kronični zatvor i druge probavne probleme. Pozitivno djeluje i na urinarni trakt smanjujući mogućnost infekcija. Ima visok sadržaj vitamina i minerala te zbog toga poboljšava opće stanje organizma dovodeći ga u ravnotežu.

Swanson ekstrakt nevedenih biljaka omogućuje vam učinkovitu detoksifikaciju organizma i rješavanje sve učestalijih probavnih problema izazvanih današnjim stilom užurbanim i stresnim stilom života.

Iskoristite priliku i kupite Swanson Triphala u trgovnini planet Zdravlja.

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa).

Link na naš webshop: https://planetzdravlja.com/shop/dodaci-prehrani/triphala-za-bolju-probavu-i-detoksikaciju-500-mg-amalaki-haritaki-bibhitaki-swanson-premium/

Trošak dostave
• za vrijednost narudžbe do 400kn dostava robe vrši se unutar 2-4 radna dana putem kurirske službe Hrvatske pošte, a cijena dostave je:
- za dostavu na adresu - 21,90kn
- za preuzimanje pošiljke u poštanskom uredu - 16,90kn
• za vrijednost narudžbe iznad 400kn dostava je BESPLATNA

Dodatne pogodnosti
• za vrijednost narudžbe Nutrimedica i Swanson proizvoda iznad 300kn cijena dostave je BESPLATNA

GLS ekspresna dostava na području Hrvatske
• za uslugu GLS brze kurirske dostave, isporuka se vrši unutar 1-2 radna dana, a cijena same dostave iznosi 27,90kn

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
23.02.2018. u 15:18
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
1858 puta