Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Kyäni NitroFX

Kyäni NitroFX

Cijena
10,62 €
Šifra oglasa: 13268787

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

Prodajem Kyäni NitroFX kapi, 15 ml. 20 kom ( prodaja po komadu ili više )
Isporuka odmah!
Rok trajanja: 29.11.2015.

Kyäni NitroFX je moćan ekstrakt Nonija, tropskog voća s područja Tihog oceana, koji je odavno poznat po brojnim zdravstvenim benificijama. Između ostalog, potiče stvaranje dušičnog oksida koji je temeljna komponenta unutarstanične strukture našeg tijela.

Ljudsko tijelo je do dvadesete godine života puno dušikovog oksida, zbog njega su djeca puna energije i teško se umaraju.Tijekom godina naše tijelo je manje sposobno za isporuku kisika i na taj način se tijelo brzo umori.

S dozom Nitro FX ekstrakta dovodimo dodatni kisik našim stanicama te mnoge druge blagotvorne sastojke koji brzo i pozitivno djeluju na naše tijelo.

Nitro FX povećava energiju, pospješuje apsorpciju hranjivih tvari, protok krvi kroz tijelo i sprječava stvaranje naslaga na stijenkama krvnih žila, ali i pomaže u reguliranju šećera u krvi.Jedna od katastrofalnih posljedica loše prehrane je začepljenje krvnih žila.

Uz dozu Nitro FX ekstrakta raspoređenu tijekom dana osiguravamo da gotovo sve naše stanice su obnovljene, zaštićene i održavane. Znanstvenici koji su otkrili važnost dušičnog oksida u našem tijelu su 1998 dobili Nobelovu nagradu za medicinu.Određenom dozom NitroFX ekstrakta dodajemo našim stanicama dodatan kisik i mnogo drugih korisnih sastojaka koji brzo i učinkovito djeluju na naše tijelo.

nitroDakle, naša kompanija je dobila ekskluzivno pravo prodavati ovaj preparat Nitro FX, koji potiče stvaranje dušikovog oksida u organizmu, dušikov oksiddovodi kisik u organizam, i usmjerava antioksidanse točno na mjesto koje je energetski u disbalansu i potpomaže našem organizmu da se izbori protiv bolesti i održava dobro zdravlje.

Nitro FX poboljšava seksualne funkcije. Dok je Viagra potpuno sintetički proizvod kojeg ne smiju uzimati srčani bolesnici i visokotlakaši, Nitro FX prirodno utječe na potenciju kod muškaraca.

Nitro FX se koristi oralno, ali i dermatološki što je pokazalo odlične učinke kod psorijaze, crvenog vjetra, bubuljica, bradavica, zacjeljivanja rana, ulkusa i za čitav niz kožnih problema.
Oglas objavljen
31.10.2014. u 12:47
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
545 puta