Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Virtualni uredi (iznajmljivanje)
  • Virtualni uredi (iznajmljivanje)

Virtualni uredi (iznajmljivanje)

Cijena
90 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 17804048
  • Uključene režije
    Da
  • Površina
    20,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb, Peščenica - Žitnjak, Savica - Šanci
Namjena poslovnog prostora
uredski
Pozicija poslovnog prostora
U zgradi
Površina
20,00 m²
Kat
Visoko prizemlje
Godina zadnje adaptacije
2013.
Dostupno od
odmah
Režije
zajedno
Namještenost
potpuna
Dostupnost parkirnog mjesta
stalno
Tip građevine
poslovna zgrada

Opis oglasa

Virtualni Ured

Virtualni uredi predstavljaju novu vrstu ureda koji omogućuju vlasnicima tvrtki i njihovim zaposlenicima da svoj posao obavljaju od kuće ili neke druge lokacije koristeći različite oblike tehnologije od računala do pametnih telefona. Ovakva vrsta ureda osigurava značajnu uštedu i fleksibilnost u odnosnu na tradicionalne uredske prostore.
Razlika između tradicionalnih i virtualnih ureda

Virtualni ured u potpunosti je isto što tradicionalni ured, samo što kod virtualnog ureda ne postoji Vaš radni stol kojeg je moguće dokupiti sa uslugom radno mjesto. Virtualni ured obuhvaća:

fizičku adresu
poštanski sandučić
telefonski i telefaks broj
osobnu tajnicu
web i e-mail adresa
parkirno mjesto

Uz virtualne urede prema Vašoj potrebi nudimo mogućnost najma radnog mjesta, sobe za sastanka, najam automobila, skladišta i stručnog osoblja.

Prednosti virtualnog ureda

Virtualni uredi imaju velike prednosti za razliku od tradicionalnih ureda, a dvije najveće su manji troškovi najma ureda i velika fleksibilnost. Zaboravite na velike troškove najma i komplikacije tijekom pokretanja posla zbog najma ureda. Uz virtualne urede možete raditi od kuće ili na terenu, a za adresu svoje tvrtke ne morate navoditi privatnu adresu kod registracije tvrtke i svojih klijenata i suradnika. U slučaju da Vam zatreba dodatno radno mjesto ili Vam je potrebna soba za sastanak sa svojim klijentom ili suradnikom tu uslugu možete dodatno iznajmiti prema potrebi i tako smanjiti troškove.

U slučaju da Vam zatreba i dodatni automobil, skladište, dodatno stručno osoblje, sve to možete iznajmiti kod nas prema Vašim potrebama i željama, a plaćate samo ono vrijeme kada uslugu koristite.
Za koga je namijenjen virtualni ured?

Virtualni uredi su namijenjeni za sve vrste poslovanja, ali posebno za one koji tek otvaraju tvrtku i nemaju veliki budžet na raspolaganju, za tvrtke koje žele otvoriti podružnicu u Zagrebu ili tvrtke čiji posao se prvenstveno odvija na terenu.
Troškovi virtualnog ureda

Troškovi virtualnog ureda sastoje se od jednokratnog troška otvaranja virtualnog ureda i mjesečne pretplate ovisno o paketu koji izaberete. U ponudi se nalaze tri paketa koji se mogu nadograđivati i kombinirati s ostalim uslugama koje nudimo.

Fizička adresa

Korbox je smješten u industrijskoj zoni koja svojom lokacijom korisnicima Korbox-a omogućava profesionalnost i ozbiljnost, te dobru prometnu povezanost. Sve usluge su smještene u novo uređenoj poslovnoj hali kako bi korisnicima Korbox-a osigurali sve na jednom mjestu, od najma ureda do najma skladišta i automobila.

Telefonski broj

Svaki naš paket uključuje poseban telefonski broj na koji se javlja naše profesionalno osoblje u ime Vaše tvrtke. Telefonski poziv se prema Vašim željama može preusmjeriti na željenu fiksnu ili mobilnu liniju. Također je moguće da naše osoblje preuzme poruku od osobe koja Vas zove, te pošalje poruku na Vašu e-mail adresu.
Telefaks broj

Osim posebnog telefonskog broja naši paketi uključuju i odvojeni telefaks broj koji automatski sve dolazne faksove prosljeđuje na Vašu e-mail adresu.
Internet stranica

Svi naši paketi uključuju registraciju domene, najam hostinga i izradu e-mail računa ovisno o vrsti paketa.

u cijena mjesečnog njama nije uračunat PDV

Karta

Dodatne informacije

Komunalije

  • Gradski plin
  • Gradski vodovod
  • Gradska kanalizacija
  • Telefon

Dozvole

  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Parking

  • Parkirno mjesto
  • Više parkirnih mjesta

Dodatno

  • video nadzor
  • informatička mreža
  • uredski namještaj
Oglas objavljen
30.01.2020. u 09:05
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
4028 puta