Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

Poslovni prostor: Karlovac, skladišni/radiona, 1200 m2 (prodaja)

Cijena
800.000 €
  • Trebaš kredit?
Šifra oglasa: 23305317
  • Licencirani posrednik
    Da
  • Površina
    1.200,00 m²

Osnovne informacije

Lokacija
Karlovačka, Karlovac, Švarča
Namjena poslovnog prostora
skladišni/radiona
Pozicija poslovnog prostora
U zgradi
Površina
1.200,00 m²
Kat
Prizemlje
Godina izgradnje
2009.
Novogradnja
Da
Energetski razred
D

Opis oglasa

Višefunkcionalna jednoetažna poslovna zgrada vanjskih dimenzija 40,90 x 28,90 m visine 6,00 m Sada proizvodnja, skladištenje i distribucija testilne kofenkcije sa vlastitim pogonom, grijanjem, i vanjskim manipulativnim transportnim prostorom koji uključuje uređen prostor ispred oko i iza poslovne zgrade, sa izgrađenom zaštitnom ogradom. Hortikulturno uređeno poslovno okružje, locirano u poslovnom parku Karlovac. Parcela ukupne površine 2 500 m2, pješački prilaz prema upravnom glavnom ulazu u zgradu, te kolni distributivni asfaltni prilaz prema trasportnoj rampi za dopremu i otpremu robe. Uz zgradu nalazi se zasebna parcela javne namjene sa ograđenim parkirnim prostorom namijenjen za parkiranje i smještaj većeg broja raznih vozila.- kapaciteta 50-tak vozila
Poslovna zgrada Brutto GP POVRŠINA : 1 182,00 m2, sastoji se od ulaznog prostora, uredskih prostorija, garderobe i prostorija za blagovanje i dnevni odmor, sanitarnog čvora sa više WC-a, kotlovnice, i većih hala namijenjenih za proizvodnju ( krojnica, šivaona, glačaona, skladište sirovina, skladište gotove konfekcijske robe, te prostora za dopremu kako ulaznih sirovina i repromaterijala, tako i otpremu gotovih proizvoda te utovar u prijevozna sredstva za distribuciju.
Poslovna zgrada izgrađena 2004. - 2005. godine, temeljem svih zakonskih akata koji odobravaju građenje takve vrste objekta. Smještena u poslovnoj zoni, opremljena kompletnom infrastrukturom za nesmetanu funkcionalnost raznih vrsta djelatnosti, proizvodne, skladišne, prometne, trgovačke, ili drugih vrsta društvenih aktivnosti i sadržaja. Prometno povezana lokacija sa cijelim gradom, a opet izdvojena u zasebnom okruženju. Od puštanja u pogon proizvodnje proteklo je nepunih 10 godina, objekat je očuvan i održavan zajedno sa ograđenim okolišem.
Zgrada je monolitne konstrukcije, dvostriješnog krova blagog nagiba ( VIDI TLOCRT ) Grijanje je s peći na lož ulje, spremnik od 2 tanka po 2000 l. Radijatori razmješteni u gotovo svim prostorijama. U praksi se pokazala ekonomičnost potrošnje, jer uz vlastito grijanje, te uslijed kvalitetne izolacije i izgradnje samog objekta, troškovi grijanja su razumni. Energetski razred D. Instalirana je odvodnja kanalizacijom i odvodnjom svih otpadnih voda, kao i dovod tekuće vode gradskim vodovodom. Propisna izvedba ventilacijskog sustava i klimatizirani točno određeni prostor. Osigurano prirodno dnevno osvjetljenje prilagođeno proizvodnom sustavu, te tehničko osvjetljenje za periode noćnog rada. Za samu proizvodnju osigurano je do 65 Kwh vršne snage električne energije iz obližnjeg trafo-postrojenja u sklopu poslovne zone. Izuzev postojeće uhodane tekstilne proizvodnje, nudi se i trgovačka suradnja i distribucija potencijalnim poslovnim partnerima u toj vrsti djelatnosti. Prodajna cijena je 800 000 €, ( osamstotisuća eura ), a mogućnost dugoročnog mjesečnog najma uz ugovaranje jamstvenih kondicija po 3,5 € / m2, za korištenje predmetne zgrade i kompletne lokacije u razne svrhe. Poslovna zgrada ima vrlo široku mogućnost namjene, od kojih su ovdje nabrojane samo neke. Također u slučaju potrebe za dodatnim prostorom moguća je dogradnja jer za to postoje i urbanistički uvjeti. Izuzev raznih proizvodnih, trgovačkih, skladišno-distribucijskih djelatnosti, ( poglavito tekstilne, zatim metalske, drvne, PVC, kožarske, objekat zajedno sa poslovnim okruženjem pogodan je za informatičke, sportske ili neku vrst društvene namjene. Ako bi potreba bila korištenje koje nije vezano uz opremu i strojeve za proizvodnju tekstilne konfekcije i uopće tekstila, za kratko vrijeme se svi strojevi i oprema transportiraju i iseljavaju na drugu lokaciju, te zgrada ostaje prazna, sa preostalom opremom prema dogovoru.

Dodatne informacije

Grijanje

  • Sustav grijanja: Kotlovnica na lož ulje
  • Klima uređaj: Da

Komunalije

  • Gradski vodovod
  • Gradska kanalizacija
  • Telefon

Dozvole

  • građevinska dozvola
  • vlasnički list
  • uporabna dozvola

Parking

  • Više parkirnih mjesta
Oglas objavljen
28.08.2017. u 11:42
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
789 puta