BEL ÉTAGE- Premium living in Split

Lokacija: Duilovo, Split
  • Šifra oglasa: 18612160

Exterijer

Projektiran na jedinstvenoj lokaciji na uzvisini 45 metara iznad mora i okružen očuvanom šumom borova i čempresa, Bel Etage će vam jedinstvenim pogledom na more oduzeti dah. Vrhunski, međunarodni tim arhitekata znalačkom koncepcijom arhitektonskih i krajobraznih rješenja jamče uspjeh ovog projekta. Poseban karakter Bel Etage uz zelene površine i uređene vrtove sa otvorenim bazenom, zahvaljuje i susjednom igralištu za tenis, inovativnom konceptu stanovanja visokog standarda, iznimno visokoj kvaliteti i zahtjevnoj arhitekturi. Kulturna atmosfera, mirna lokacija nedaleko od središta grada, raznovrsna ponuda usluga i zajamčena sigurnost zajedno s ekskluzivnim ambijentom, stvaraju savršeni životni i stambeni prostor – BEL ÉTAGE.

 

Interijer

Posebni karakter BEL ÉTAGE ne ističe se samo u posebnoj lokaciji ovog objekta, nego i u ponudi prostranih apartmana, ekskluzivne opreme, visokih stropova, priključaka za kamine, velikih terasa ili lođa, kao i promišljenih tlocrta- što sve daje okvir za zahtjevno i jedinstveno stanovanje. BEL ÉTAGE nudi najvišu moguću razinu međunarodne kulture stanovanja, raskošne, reprezentativne gradske stanove sa pogledom na more i osjećajem „na odmoru smo“. BEL ÉTAGE – rješenje za različite koncepte življenja.

 

Kakvoća

Velike staklene fasade koje propuštaju dnevno svjetlo, klizne stijenke po cijeloj visini zida, veliki balkoni i visoki stropovi u kombinaciji sa prostranim dnevnim prostorijama – sve to su atributi od BEL ÉTAGE. Veličina apartmana varira od 90 do 250 m2. Ukoliko je to potrebno, naši arhitekti za unutarnje uređenje i dizajneri Vam stoje na raspolaganje za realizaciju Vaših individualnih zahtjeva. Sedmi kat, osobito Penthouse nude posebna, jedinstvena rješenja. Ovi apartmani nisu samo prostrani, u njima se nalaze i otvoreni kamini, ljetna kuhinja na terasi, krovni vrtovi i pergole za hladovinu tijekom vrućih ljetnih dana. Moderna dizala vode izravno sa parkinga u Vaš BEL ÉTAGE. Naravno, parkirna mjesta za svaki stan se podrazumijevaju, kao i pripadajuća podrumska prostorija.

 

Concierge

Recepcioner se nalazi u lobiju u prizemlju objekta i za Vas će rado preuzeti obavljanje raznih usluga, uz istovremeni nadzor Vaše sigurnosti najmodernijom tehnologijom, poštivajući Vašu privatnost. Na Vaš zahtjev obavit će razne svakodnevne obveze, od usluge pranja rublja preko održavanja zelenila, do skrbi o kućnim ljubimcima, organizacije prijevoza ili opskrbe hladnjaka prema vašim željama prije Vašeg dolaska. Koncept „Concierge“ Vam po potrebi omogućuje više slobodnog vremena za Vaše aktivnosti i opuštanje.

 

Sigurnost

BEL ÉTAGE ispunjava sve zahtjeve u pogledu sigurnosti, te nudi odgovarajuću bogatu i najmoderniju opremu. Naravno, u to spada i neprimjetan, vrhunski sustav video nadzora. Pomoću njega se nadzire cijeli objekt, osobito ulazi/izlazi iz podzemnih garaža. U slučaju posebnih individualnih zahtjeva za sigurnost ćemo vam pružiti odgovarajuću podršku u ostvarenju istih.

 

Usluge

U opsežnu ponudu usluga koje možete naručiti preko concierge-a, nudimo Vam i uslugu iznajmljivanja Vaših apartmana. Ukoliko rijetko koristite svoju nekretninu, pomoći ćemo Vam u posredovanju i skrbi o gostima uz naplatu. Split je omiljeno odredište – BEL ÉTAGE nudi sve pretpostavke da svojom nekretninom generirate i prihode.

 

Fit & Spa

U suterenu objekta, otvoreno prema vrtu na jugu i s pogledom na more, nalazi se Bel Etage-Spa. Profesionalno dizajnirano Spa i fitness područje, dizajnirano od strane naših vrhunskih arhitekata specijaliziranih za unutarnje uređenje, posebno za Vas i Vaše opuštanje osmišljeni su razni sadržaji. Sauna, parna kupelj, teretana te posebne prostorije za individualne usluge i lounge prostor. Spa lounge Bel Etaga-a je vaš najbrži i najkraći put do mira i opuštanja svaki dan.

BEL ÉTAGE-Fit nalazi se kao i BEL ÉTAGE -Spa u suterenu, otvoreno prema vrtu objekta. Ovdje Vam na raspolaganju stoje najmoderniji fitness uređaji i sprave za work-out. Mislilo se i na jogu i pilates, pa su i za takve programe pripremljene prostorije. Za Vaše posebne fitness potrebe nudimo i uslugu angažmana osobnog trenera.

Jednostavna elegancija otvorenog bazena, smještenog u sredini mediteranski uređenog vrta, udobno odmaranje i opuštanje na ležaljkama, drvene platforme za sunčanje. – Sada je na Vama da to i koristite, za dobro jutro, tijekom dana za osvježenje ili radije u sumraku.

Lokacija za oglas BEL ÉTAGE- Premium living in Split
Pošalji upit