Krema od puža

  • Cijena: 150kn
  • Približno: 20
  • Šifra oglasa: 1138131
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Puževa slina sadrži u prirodnom obliku sastojke poput alantonina,koji omogućava regeneraciju kože,sadrži proteine i vitamine koji omekšavaju kožu,obogaćuju i imaju protuupalni efekt ,sadrži antibiotike koji uništavaju bakterije ,sadrži kolagen i elastin što su komponente vezivnog tkiva kože,te sadrži glikonsku kiselinu koja olakšava piling.
Istraživanja su pokazala da ova supstanca spriječava i uklanja bore;ublažava strije ;ožiljke od rana ili bolesti kao što su vodene kozice i opekline prvog stupnja:čiščenje mrlja od sunca;zacjeljivanje rana i nestajanja telagentaze.
Tajna puževe sline je u alantoninu ,jedan kemijski spoj koji puž proizvodi za zacijeljivanje svojih tkiva i regeneraciju.
Osim toga sadrži prirodni antibiotik koji uništava bakterije na koži uzročnike akni.
Firma "Cristian lay" je jedina u svijetu koja proizvodi takvu kremu.
Primjena svakodnevna.Pakovanje 50 ml.Postoji i pakovanje od 200 ml ,to je krema za tijelo i cijena je ista.
Naruđbe se vrše od ponedjeljka do srijede do 20 sati.Poštar dolazi na Vaša vrata i Vi plaćate pouzećem.
Pogledaj ostale moje oglase.Cijena kreme od 50 ml je 215 kuna..Sad su na sniženju 2 kreme za lice od 50 ml ,jedna ista od puža a druga kombinacija puževe sluzi ,aloe vere i ulja rose Mosquete.Cijena za obaadvije 175 kuna.Također su na sniženju Komplet koji se sastoji od Kreme za lice od 50 ml i Kreme za tijelo od 200 ml,koštaju 150 kuna obadvije.

Podaci o oglašivaču