PRILIKA KOJA SE NE PROPUŠTA !!!

  • Cijena: 350kn
  • Približno: 47
  • Šifra oglasa: 5458088
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Program za PC kasu, za ugostiteljstvo i sve što u ponudi nema više od 300 artikala (ili usluga - npr. frizerski salon). Nema dodatnih modula, sve je integrirano u jedan program, a vi odabirete opcije koje ćete koristiti. Radi u Windowsima i vrlo je jednostavan za korištenje.
Program omogućava unos normativa, samostalno mijenjanje cijena, PDV-a, poreza na potrošnju i svega ostalog. Vodi knjige ulaznih i izlaznih računa, sa skladišta otpisuje robu po normativima (signalizira kad zalihe odu u crveno), omogućava rad po stolovima, smjenama i konobarima. Ima toga još, ono što vam ne treba jednostavno ne koristite (ili isključite). Napomenuo bih da se sve važne opcije mogu zaštititi šifrom, koja se po potrebi može mijenjati ili ukinuti.

Zašto je cijena tako povoljna? Kao prvo, program dobivate iz prve ruke, direktno od programera. U cijenu su uključena tri sata edukacije i dolazak. To je dovoljno da se program svlada. Drugo, ovo je trenutna akcijska cijena i koliko dugo će trajati ovisi o potražnji.

Ovo je idealna prilika za one koji se tek upuštaju u posao i žele troškove smanjiti na minimum.

Razmislite i nazovite!

Još nešto, program se nalazi na mnogo lokacija u Zagrebu i cijeloj Hrvatskoj. Koliko znam, ljudi program ne mijenjaju, tako da ga neki koriste od njegovog početka, više od 12 godina, a u međuvremenu je program dobio još mnogo novih i korisnih opcija.