Phuket - Tajland - paket aranžmani - individualna putovanja

  • Cijena: 12.858kn
  • Približno: 1.677
  • Šifra oglasa: 6676238
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
napomene: ijene iz cjenika kalkulirane su za smještaj u navedenim tipovima soba. Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita. Kalkulacije za paket napravljene su uz pretpostavku da je cijena leta na najnižoj ekonomskoj klasi. Cijene nisu važeće u periodu božićnih i novogodišnjih praznika. Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji koja se često može razlikovati od europskih standarda. Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i konačni iznos pristojbe se potvrđuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Organizator pridržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika. Agencija zadržava pravo izmjene letova i programa. Boravak u periodu od 15.12.2011. – 15.1.2012. te od 1.7.2012. – 31.8.2012. je period visoke sezone te nisu primjenijve navedene cijene. Moguće je napraviti putovanje u navedenom terminu uz nadoplatu, a ovisno o raspoloživosti mjesta na letovima i u hotelima primjenjuje se doplata. Informacije o cijeni, kao i raspoloživost smještaja, mogu se dobiti u agenciji u roku od 48 sati od postavljenog upita. Kalkulacije za paket napravljene su uz pretpostavku da je primjenjiva cijena leta na najnižoj ekonomskoj klasi, ovisno o raspoložovosti mjesta u trenutku rezervacije. VIZA: potrebna. Veleposlanstvo Tajlanda nalazi se u Zagrebu, nije potreban osoban dolazak. Agencija vrši ishodovanje vize uz nadoplatu. Sve informacije o cijeni i vremenu potrebnom za ishodovanje vize za Tajland možete dobiti u agenciji. Cijena vize 40 USD. Plaćanje u dolarima. POTREBNA DOKUMENTACIJA ZA ISHOĐENJE VIZE: Formular ispunjen u cijelosti tiskanim slovima, putovnica (mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od ulaska u zemlju), 2 fotografi je sa svjetlom pozadinom, pozivno pismo/potvrda smještaja, rezervacija povratne zrakoplovne karte. Podnositelj zahtjeva je osobno odgovoran za dostavljenu dokumentaciju potrebnu za ishođenje vize.
Tajland slobodno možemo nazvati rajem na zemlji. Zemlja koja svakom pruža ponešto - bogatstvo kulturne baštine, nepregledne prirodne ljepote i dobru zabavu.

Kratke informacije O OTOKU Phuket
Phuket – najveći tajlandski otok

broji oko 830 000 stanovnika i nalazi se oko 830 km južno od Bangkoka. Nalazi se na južno zapadnoj strani Tajlanda te je okružen Andamanskim morem. Izuzetno je razvijen, ima velike ceste s tri trake u svakom smjeru, mega shopping mallove, a razvio se zahvaljujući bogatstvu trgovanja i izvozom lima i pamuka. Phuket je bio važan trgovački put između Indije i Kine.
Ime Phuket dolazi od malezijske riječi Bukit što znači Brdo jer upravo tako izgleda iz daleka. Zapravo brdski dio Phuketa čini oko 7 %.

Phuket je vrlo popularan među turistima željnih zabave, ali jednako tako i parovima i obiteljima s djecom s obzirom na različitosti mjesta.Otok ima lijepu obalu, vrlo različita mjesta koja privlače različite tipove turista. Patong je za partijanere, dok su Kata, Kamala i Karon više za parove i obitelji. Nai Harn je više za one željne autoktonih mjesta.

Sam otok je okružen lijepim otocima Similian, Koh Yao Yai, Lantom, ali svakako najpopularniji je Phi Phi koji je slavu zaradio filmom The Beach s Leonardom Di Caprijem. Nalazi se sa druge strane Tajlanda gledajući od Samuija i ova dva otoka imaju kišnu sezonu u različito doba. Na Phuketu je kišna sezona od svibnja do kolovoza, a neki kažu i do listopada, a zapravo na Samuiju počinje kada završava na Phuketu i kišni mjeseci su listopad i studeni te kiše prestaju u prosincu.

Phuket ima aerodrom u državnom vlasništvu i mnoge domaće, ali i internacionalne avio kompanije ovdje lete za razliku od Koh Samuija koji ima aerodrom u privatnom vlasništvu, točnije u vlasništvu Bangkok Airwaysa koji si zbog toga dopušta držati vrlo visoke cijene avio karata.

Službeno ime: Kraljevina Thailand
Geografski položaj: jugoistočna Azija
Površina i broj stanovnika: 514.000 km2; 65.444.371 st.
Glavni grad: Bangkok
Službeni jezik: Thai - službeni, a koristi se i engleski
Religija: budisti
Vremenska razlika: +5/+6 sati u odnosu na Hrvatsku
Valuta: Thai baht (THB), 1 EUR= cca 39 THB po tečaju na dan 22.09.2012.
Električni napon: 220 V, za većinu je uređaja potreban adapter
Klima: na krajnjem jugu prevladava ekvatorska klima, a drugdje monsunska, najviše padalina u periodu od svibnja do listopada.
Pozivni broj zemlje: +66
Odjeća: lagana pamučna odjeća: eventualno laganija jakna ili nešto slično za hladnije doba godine i klimatizirane hotele i prijevozna sredstva. Skrećemo Vam pozornost na to da u hramovima nije dopušten ulaz u odjeći bez rukava, kao ni u kratkim hlačama i suknjama.

Cijepljenje: nije potrebno

Pošalji upit

Trenutno niste prijavljeni stoga Vas molimo da odgovorite na pitanje: