Maldivi

  • Cijena: 10.990kn
  • Približno: 1.471
  • Šifra oglasa: 4953940
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o turističkom programu
Termin: svakodnevni polasci iz Zagreba
Trajanje: 7 dana / 6 noćenja
Cijena: 10.990 kn

Sadržaji:

  • Daleka putovanja

Mjesta polaska:

  • Grad Zagreb

Vrste prijevoza:

  • Zrakoplov
Maldivi su pravi raj na Zemlji koji ne smijete propustiti. 26 koraljnih atola koji se protežu na 820 metara oko Ekvatora, 1192 otočića naslonjenih na Indijski ocean i samo manji dio njih naseljenih od strane domaćeg stanovništva ili namjenjenih turistima. Neki su veliki i prekriveni gustom vegetacijom kokosovih palmi, mangrova, banana, krušnih drva, banyan stabala, a drugi su jednostavno prostranstva koraljnoga pijeska, bijelog, neopipljivog, svježeg, idealnoga za duge šetnje bosim nogama. Ono što posebno fascinira na Maldivima je cijela paleta boja pejzaža. Sve moguće nijanse plave i zelene boje izmijenjuju se stvarajući uz kristalno čisto more nestvaran prizor. Istražite ovaj svijet za sebe, pravi prirodni akvarij gdje je svaki susret poseban doživljaj: koralji od tisuću boja, ribe najrazličitijih oblika koje kruže znatiželjno oko Vas, morske kornjače i bezopasni morski psi koji Vas dodiruju...sve su to Maldivi.

Ovjekovječite Vaš život putovanjem u tropske rajske otoke – Maldive. Čeka Vas 9 dana odmaranja i uživanja u suncu, kristalnom čistom moru i prekrasnim bijelim plažama.
Jednostavno se odlučite i prepustite...
Opširnije
Okvirni program putovanja... 1. dan Zagreb - Male Let na relaciji Zagreb – Male s pripadajućim prejedanjima. 2. dan Male Dolazak u Male u jutarnjim satima. Transfer iz zračne luke u hotel i smještaj. Ostatak dana slobodan za osobne programe. Večera. Noćenje. 3.-7. dan Maldivi Slobodni dani za uživanje u suncu, moru i rajskim plažama Maldivskog otočja. 5 noćenja na osnovi polupansiona. 8. dan Male – Zagreb Doručak. Transfer do zračne luke u Maleu te polazak na let za Zagreb s pripadjućim presjedanjima. 9. dan Zagreb Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima. Cijena aranžmana uključuje: * povratni zrakoplovni prijevoz na relaciji Zagreb - Male - Zagreb s pripadajućim presjedanjima * zrakoplovne pristojbe za navedene letove * smještaj u hotelu 4* na Maldivskom otočju u standard dvokrevetnoj sobi na bazi 6 polupansiona * povratni transferi od zračne luke do hotela u dolasku i od hotela do zračne luke u odlasku * jamčevinu i troškove organizacije putovanja Cijena aranžmana ne uključuje: * fakultativne izlete i ulaznice za objekte koji se posjećuju * usluge i obroci koji nisu navedeni u programu * zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
Kaiser putovanja
Grad i poštanski broj
10000 Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Hrvatska
Dobro došli u Kaiser Putovanja! Smještena u samom centru Zagreba, na adresi Ilica 21, Kaiser Putovanja je putnička agencija koja će svaki vaš odmor pretvoriti u nezaboravno iskustvo. Mi turizam doživljavamo na drukčiji način. Nastojimo ga približiti svakome klijentu. Putovanja su jedinstveni doživljaj koji obogaćuje i oplemenjuje svakoga i koji, prije svega, svatko percipira na svoj način. Upravo zbog toga nas karakterizira individualni pristup. Spremni smo svako putovanje prilagoditi specifičnim željama svakoga našega klijenta. Iz razloga što svakoga privlače drukčije stvari, svatko određeno putovanje doživljava na svoj način i smatramo da je jedino ispravno da svatko sam odluči što i kako želi vidjeti, što i kako želi raditi, kamo želi ići. Naravno uz naše preporuke i pomoć.
Pošalji upit