Rhodiolin - najbolji svjetski anti stres proizvod

  • Cijena: 203kn
  • Približno: 27
  • Šifra oglasa: 4257547
  • Objavljen:
  • Do isteka je još: do prodaje
  • Oglas prikazan: puta
Smanjenje stresa

stresOstati zdrav danas znači uspješno se nositi sa svakodnevnim stresom. Studije ukazuju da Rhodiola rosea dramatično smanjuje razinu stresa, djelujući istovremeno smirujuće i pobuđujuće. Iskazivati ova dva suprotna učinka istovremeno jedinstveno je svojstvo u biljnom svijetu.

Rhodiolin - najbolji svjetski anti stres proizvod

Rhodiola rosea naraste 12 - 30 cm, sočnih je listova i žutih cvjetova, raširena na području arktičkog kruga, u visokim planinama od Skandinavije do Azije. Za dodatke prehrani, lijekove i kozmetiku uglavnom se koristi rizoma, no korijen biljke sadrži nekoliko tvari s korisnim djelovanjem. Naziva se još i zlatni korijen ili planinska ruža.

Rhodiola se stoljećima koristi u popularnoj medicini. Stari Grci i Rimljani koristili su je protiv umora, a Vikinzi za povećanje izdržljivosti i protiv mamurluka, dok su je Eskimi i Laponci žvakali nakon dugog lova, kako bi izdržali napore i dug povratak kući. Ipak možemo reći da najveću tradiciju ima na dalekom istoku i u Sibiru. u tim područjima korištena je za poticanje izdržljivosti, dugovječnosti, za povećanje vitalnosti mladenaca te kao pomoć kod začeća zdravih potomaka, ali i lijek za različite probleme s probavnim sustavom, plućima i živcima. recept od njenih ekstrakata bio je strogo čuvana tajna kroz stoljeća i samo su odabrani bili upoznati s mjestom rasta ove biljke.

Znanstveno je dokazano da je ekstrakt biljke adaptogen te da mentalno i fizički jača tijelo. Rusi su istraživanja primjenili u svemirskom programu 60-tih godina i Rhodiola je postala jedan od univerzalnih lijekova za podizanje kondicije astronauta.Aktivne tvari Rhodiole mogu se podijeliti u 6 grupa: fenilpropanoidi,derivati feniletanola, flavonoidi, monoterpeni, triterpeni i fenolne kiseline.

Biljka za cijelu obitelj:

Srčani bolesnici i starije osobe

Djeluje blagotvorno kod srčane slabosti, aritmije i visokog te niskog krvnog tlaka, djelomično zahvaljujući sposobnosti djelatnih tvari da smanji razinu upalnih tvari (CRP) te smanji oštećenje mišića.

antistresPrezaposlenost i kronični umor

Rhodiola se pokazala korisnom kod nepravilnih i preobilnih menstrualnih ciklusa, depresije, sklonosti prehladama i infekcijama, kod nesanice, seksualnih poteškoća, glavobolje, bolova u mišićima (odlična dopuna uz Klorofil ili MagnezijB6), zatim kod kronične iscrpljenosti, povišenog krvnog tlaka, razdražljivosti...

Problemi nesanice

Nesanica je čvrsto povezana sa stresom i poremećajima raspoloženja. Približno 40-60% osoba iskazuje neke oblike poremećaja sna, koji u konačnici dovode do metaboličkih i endokrinoloških poremećaja, narušavaju kvalitetu života, radnu sposobnost i imunitet, povećavaju broj nezgoda, doprinose razvoju krvnožilnih bolesti, visokog krvnog tlaka i debljine.

Zaštita imunološkog sustava

Znanstvenici su procijenili da su leukociti (bijele krvne stanice zadužene za djelatni imunitet) osoba s visokom razinom stresa čak 9-17 godina stariji od onih u kontrolne skupine. Uslijed aktivacije stresnih hormona i veće razine oksidatitvih oštećenja dolazi do slabljenja imuniteta i starenja.

Energija / sportska izvedba / učenje

Mjereći umne sposobnosti osoba koje uzimaju pripravke Rhodiole roseae zaključeno je da ona povečava radni učinak, kako umni tako i tjelesni, uz odgodu pojave umora, bitno smanjujući razinu iscrpljenosti.

ruska Akademija prirodnih znanosti objavila je saznanja da Rhodiola rosea pomaže povećanju tjelesnih sposobnosti povećavajući sadržaj kemijske energije (mitohondrijski ATP) unutar stanica skeletnih mišića. Ovo se poklapa sa ishodima sličnih istraživanja gdje je već jednokratno uzimanje Rhodiole roseae povećalo tjelesnu izdržljivost i izvedbu. Rhodiola pomaže u bržem i lakšem učenju te usvajanju znanja. Uz nju ćete lakše upiti i razumjeti školsko gradivo, a testove ćete uspješnije rješavati uz manje stresa!

Vitalnost

Poznato je da dugotrajan stres ubrzava starenje stanica. Uzimajući pripravke Rhodiole roseae smanjuje se lučenje štetnih hprmona stresa te se djelatno smanjuje razina staničnih promjena koje vode u starenje i degenerativne procese.

Prevencija malignih bolesti

Nekoliko značajnih studija govori o antikarcinogenim i antimutagenim svojstvima Rhodiole roseae. Ona štiti stanice koštane srži od promjena uzrokovanih kemikalijama i zračenjem. Također izkazuje zaštitni učinak na stanicama jetre izloženim štetnim tvarima te ima određeni učinak u smanjenju pojavnosti metastaza.

AKCIJA: Cijena sa 25% popusta = 199 kn + BESPLATNA DOSTAVA !