MORINGA - NOVO!!! Najzdravija biljka na svijetu PRAH, ČAJ, SJEME itd.

  • Cijena: 150 kn
  • Približno: 20
  • Šifra oglasa: 5231041
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Svatko ko se javi na email moringagarden@googlemail.com, dobiti ce na poklon knjigu "Moringa jestivo drvo zivota" od Barbare Simonsohn u pdf obliku!!! (180 stranica)

MORINGA Oleifera je najzdravija biljka na svijetu o kojoj ima vise od 1000 znanstvenih studija. Inace dolazi iz Indije i jugoistocne Azije gdje ga zovu "Drvo Zivota" i njime lijece preko 300 bolesti od tlaka, dijabetisa, koznih bolesti (Akne), ocne bolesti, anti aging, poboljsava proizvodnju majcinskog mlijeka (zato ga na Filipinima zovu "moms best friend"), smiruje zivce, daje energiju, poboljsava potenciju muskaraca itd.

Moringa Garden je projekt nijemca Andreasa Krausa i do sada tristopedeset, partnera diljem Europe, kojima je cilj Moringu napraviti popularnijom u zapadnom svijetu. Napisana je i nova knjiga, koja je prevedena i na hrvatski jezik i mogu ju poslati mailom na upit u pdf ili word formatu. Takoder imam knjigu na njemackom i engleskom jeziku.

Kratak opis Moringe:

mineralna i vitaminska bomba sadrzi:

(ovi podaci su prepisani iz knjige "Moringa Oleifera: Die wichtigste Pflanze in der Menschheitsgeschichte" od Claus Barta)

ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity) 109.000 / 100g praha (Svjetski rekord izmjeren u njemackom laboratoriju)
995mg na 100g Flavonola
1,4g vitamina B12 na 100g praha
25 x vise zeljeza od spinata
17 x vise kalcija od mlijeka
15 x vise kalijuma od banana
7 x vise vitamina C od narandze
7 x vise vitamina B1 i B2 od kvasca
6 x vise polyfenola od crnog vina
4,5 x vise folne kiseline od govede jetre
4,5 x vise vitamina E od zitnih klica
4 x vise vitamina A od mrkve
2,5 x vise karotina od mrkve
2 x vise magnesiuma od proso
2 x vise proteina od soje
2 x vise krmnog bilja od psenice
1,5 x vise aminokiselina od jaja
1,5 x vise zinka od svinjskog mesa
velike kolicine klorofila
velike kolicine nezasicenih masnih kiselina (Omega 3, 6, 9)
sa prahom mljevenih moringa sjemenki mozete cak procistiti zagadenu vodu!!!

Kombinacija i sastav Moringe su vrlo usredotočeni, uravnoteženi i jedinstveni.
Sadrži izuzetno visok sadržaj minerala kao što su magnezij, kalcij i fosfor, dovoljne količine željeza, cinka i bakra, kroma i 18 od 20 esencijalnih aminokiselina, esencijalnih blokova za sintezu proteina u tijelu koji su važni za imunološki sustav. Sadrži gotovo sve vitamine poput vitamina A, B1, B2, B3, B6, B7, C, D, E, K i vitalnih materijala, više od 46 antioksidansidanata i nedavno otkriveni novi glasnik zeatin.

Zeatin otvara vrata hranjivim tvarima, on ih pušta i prati do mjesta gdje su potrebne stanicama. Zeatin osigurava da su svi vitamini, minerali, elementi u tragovima i aminokiseline apsorbira po tijelu. Zeatin je ključni regulatorni faktor stanica i snažan antioksidans i stoga štiti stanice i regenerira stanice. Iako postoji zeatin u mnogim biljkama, obično samo u količinama manjim od jednog mikrograma po gramu, Moringa list, međutim, sadrži više od sto puta po gramima - i djeluje kao pravi izvor mladosti. Stariji ljudi jedući Moringu , osjećaju se mlađi i pokretljiviji .

Jednako neobično je visok sadržaj mangana, kroma i bora. Mangan je važan za zdravlje zglobova i kostiju ,a krom za metabolizam i stres od središnjeg značaja. Bor nije računat u skupini esencijalnih elemenata u tragovima, ali u posljednjih nekoliko godina njegova se važnost sve više priznaje.Neophodan je za razvoj serine, aminokiselina koja se nalazi u gotovo svim proteinima ljudskog organizma. Bor sa kalcij-magnezij i fosforom se koristi medicinski za osteoporozu. To smanjuje stres-inducirana oksidacija, inhibira stopu proliferacije stanica od stanica bez razlike (kao što su stanice raka), te je jedan element u tragovima, koji se nalazi u mozgu najviše. Veće količine organskih spojeva bora inače samo dunja (oko 10mg na 100g), bademi (3,4 mg) i cikla (2,1 mg na 100g).

Moringa je savršen, završni prehrambeni proizvod koji sadrži sve hranjive tvari koje ljudsko biće iz utrobe, kao adolescent fetusa u starenju treba. Potrošnja Moringe tijekom trudnoće potiče proizvodnju mlijeka i poboljšava mnogo puta kvalitetu majčinog mlijeka.


CIJENE:

100g Praha :150kn + Postarina
100g Caja :150kn + Postarina
100g Moringa Praha + Prah Papaya Sjemneki :150 kn + Postarina
100g Moringa Zacina (kao Vegeta) :100kn + Postarina
Moringa Kapsule : 250 kn + Postarina
Moringa presane tablete: 250 kn + Postarina
Sjeme 10 Sjemenki za :20 kn + Postarina

Ako imate pitanja nazovite na broj 092 199 3371

Podaci o oglašivaču

Grad i poštanski broj
23206 Sibinj
Županija
Brodsko-posavska