Graviola, sok,

  • Cijena: 100kn
  • Približno: 13
  • Šifra oglasa: 6846651
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Graviola Premium Quality, 100g - Pobijedite rak!

Profesor Dr. Bolanča o Gravioli Premium:

http://m.youtube.com/watch?v=NvEjg2rhgeA
besplatnu dostavu za Zagreb, Varaždin

Za narudžbu, molimo kontaktirajte na mobitel: 097 77 88 108.
Naša Graviola u prahu sadrži probrane, sušene listove biljke Graviole koji su bogati Annona acetogeninima - bioaktivnim tvarima koje imaju izrazito citotoksična svojstva protiv brojnih tipova karcinoma . Sve to bez ikakvih kemijskih dodataka i konzervansa - potpuno čisto iz prirode!

Uz kupljenu Graviolu dobivate račun, što znači da stojimo iza kvalitete našeg proizvoda koji ima certifikate HACCP, ISO, GMP koji garantiraju njenu visoku kvalitetu i učinak te letak i članak o Gravioli.

Pakiranje od 100g je dovoljno za 33 dana uporabe (za mjesec dana)- kada se koristi maksimalna dnevna doza od 3g za borbu protiv tumora i raka. Za sprječavanje razvoja stanica tumora i raka te za podizanje obrambenih snaga organizma i druge tegobe, dovoljno je uzimati 1-2g dnevno pa je pakiranje u tom slučaju dostatno za kuru od 2-3 mjeseca.
Pakiranje od 100g sadrži i dozator od 1g- plastičnu žličicu radi lakše primjene.
Graviola u prahu je isti prah koji se pakira u kapsule! U kapsulama dobivate 30-60g Graviole, kod nas dobivate 100g Graviole, s tim da Graviola u kapsulama dolazi sa raznim aditivima i kliznim sredstvima, a kod nas Graviolu dobivate u potpuno prirodnom obliku! Naše tijelo lakše i brže apsorbira Graviolu u čistom obliku - u prahu!
Više o Gravioli i njenim učincima možete pročitati na www.graviola.hr.

Udruga Imortela promovira uporabu ljekovitog bilja te prenosimo jedan njen jako zanimljivi članak o Gravioli.
- GRAVIOLA -
ČUEDSNA BILJKA KOJA LIJEČI RAK
Sve veći broj znanstvenika i liječnika zagovara biljku Graviolu kao prevenciju te alternativnu opciju samog izlječenja karcinoma. Graviola je trenutno najpopularniji preparat prirodne medicine o čijim dobrobitima se vijest sve više širi. Stoga vam donosimo osnovne informacije o Gravioli.
Graviola, latinskim nazivom Annona muricata, zimzelena je biljka porijeklom iz Južne Amerike. Njeno lišće stoljećima se koristi u medicini južnoameričkih Indijanaca, u Peruu se uzima za smirenje, kao diuretik i analgetik, a u Brazilu kao lijek za jetru i probleme kod brojnih tegoba kao što su artritis, astma te bolesti srca i žuči.
O ljekovitosti Graviole saznajemo od jednog od najvećih američkih proizvođača lijekova koji je ovaj plod podvrgnuo na više od 20 laboratorijskih testova koji su se provodili od 1970-ih godina. Istraživanja su pokazala da bioaktivni spojevi iz Graviole ubijaju maligne stanice čak 12 vrsta karcinoma, među kojima su karcinom debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače. Mnoge studije sa Katoličkog sveučilišta u Južnoj Koreji te sveučilišta „Purdue“ iz SAD-a, potvrdile su da Graviola selektivno cilja i precizno ubija stanice raka između ljudskih stanica nekoliko stotina puta učinkovitije od same kemoterapije, ostavljajući zdrave stanice netaknutim. Ta istraživanja su objavljena u časopisu „Journal of Natural Products“. Pošto ovo čudesno stablo koje raste duboko u Amazonskoj prašumi, učinkovito i na prirodni način uništava stanice raka, a da pri tome ne šteti zdravim stanicama, pogodno je za preventivu i za pomoć pri liječenju raznih tipova karcinoma.
Danas je poznato da biljka Graviola osim toga što ciljano ubija stanice raka, povoljno djeluje i na rad unutarnjih organa. Iako je najpopularnija zbog snažne učinkovitosti u prevenciji i borbi protiv karcinoma, Graviola ima i druge blagodati:
•​Antibakterijsko, antigljivično i antiparazitno djelovanje;
•​Jača imunološki sustav i štiti od smrtonosnih infekcija;
•​Jača tijelo i pojačava životnu energiju;
•​Pomaže kod stresa, depresije te živčanih poremećaja;
•​Ima umirujući efekt;
•​Snižava visoki krvni tlak;
•​Podrška je limfnom sustavu i cirkulaciji;
•​Pomaže u liječenju bolesti srca, astme, artritisa, dijabetesa te problema s jetrom.
Graviola tako djeluje na više razina u prevenciji i liječenju karcinoma i tumora: Ona uništava stanice raka bez štetnih nuspojava, štiti imunološki sustav, pomaže u izbjegavanju smrtonosnih infekcija, uspostavlja normalan rad organa, umiruje, vraća životnu energiju te pozitivan životni stav.
Drevna uporaba Graviole je raznolika, a mnogi narodi su poznavali njena ljekovita svojstva:
•​U peruanskoj Amazoniji lišće Graviole upotrebljava se za smirenje i protiv dijabetesa;
•​U brazilskoj Amazoniji lišće od Graviole poznato je kao lijek za jetru;
•​U Indiji se preporuča za bolji san, protiv bolesti žuči, prehlade kao i za brže otrežnjenje pijanaca;
•​U Africi ga koriste kao analgetik i često nalazi primjenu u liječenju dječje groznice;
•​Lišće Graviole se koristi u medicini južnoameričkih Indijanaca za liječenje bolesti srca, astme, problema s jetrom i artritisa;
•​Plodovi i sok Graviole se tradicionalno upotrebljavaju za liječenje groznice, dijareje te za stimulaciju izlučivanja mlijeka kod dojilja.

Zanimljivost o otkriću Graviole:
Prilikom istraživanje pronalaska lijeka za rak, jedan od američkih farmaceutskih magnata otkrio je čudotvornu Graviolu i njenu zapanjujuću snagu pri selektivnom uništavanju stanica raka bez propratnih nuspojava karakterističnih za konvencionalne lijekove i kemoterapiju.
Nacionalni centar za istraživanje raka provodio je prva znanstvena istraživanja 1976. godine. Rezultati su pokazali da su lišće i stabljike Graviole učinkovite u napadu i uništavanju malignih stanica. Zbog financijskih interesa farmaceutskih korporacija koje su zbog profita čuvale ovu blagodat prirode kao tajnu, tisuće ljudi dnevno je umiralo ne znajući da je odgovor za prevenciju i izlječenje od raka na dohvat ruke - u prirodi, u Gravioli.
Velike farmaceutske korporacije su ovo otkriće držale podalje od javnosti jer, po federalnom zakonu koji govori da se prirodni sastojak ili biljka ne može patentirati, nisu imali mogućnost izvući ozbiljan profit iz komercijalizacije ovog prirodnog lijeka. Tako su pokušali sintetizirati najmoćniji sastojak Graviole koji ubija stanice raka.
Nakon sedam godina neuspjelog testiranja, zatvorili su projekt sa velikim gubitcima i odlučili ne podijeliti sa javnošću svoja istraživanja. Na sreću, jedan od znanstvenika je javno progovorio o dobrobitima ove biljke čije su blagodati u zadnjem desetljeću postale dostupne cijelom svijetu. Cijeli niz kasnije provedenih istraživanja potvrdio je učinkovitost Graviole, ali su rezultati često ostajali daleko od očiju javnosti.
Kontraindikacije: Istraživanja su pokazala da trudnice i oboljeli od Parkinsonove bolesti ne bi trebali koristiti Graviolu. Osobe koje piju lijekove za snižavanje krvnog tlaka ili imaju niski krvni tlak trebaju ga pratiti dok uzimaju Graviolu.
Kako se koristi: Kaže se da je za prevenciju dovoljno uzimati 1 do 2g praha usitnjenog lišća Graviole dnevno, a 3g za pomoć u liječenju tumora i raka. Uzima se tako što se razmuti u čaši vode, soka ili jogurta. Napitak može biti hladan, mlak ili topao, ali ne smije biti vreo. Zbog učinka opuštanja, najbolji je učinak kada se uzima poslije večere, 2 do 3h prije spavanja. Pijenje puno vode (najmanje 1,5l) korisno je za ispiranje mrtvih i umirućih stanica iz tijela te smanjenje Herxheimer reakcije. Pri dugotrajnom korištenju savjetuje se pauza od 7 do 15 dana nakon svaka 3 mjeseca uporabe. Ne izaziva ovisnost. Može se uzimati uz kemoterapiju.
Vaša Imortela,
Udruga za promoviranje uporabe ljekovitog bilja