U8 PAMETNI SAT povezan na Vaš mobitel SMART WATCH U8 original kutija

  • Cijena: 85kn
  • Približno: 11
  • Šifra oglasa: 22135795
  • Objavljen:
  • Do isteka je još:
  • Oglas prikazan: puta
Podaci o oglasu
Stanje: novo
Mogućnost dostave:

Ovaj predmet može biti dostavljen
na tvoju kućnu adresu.

Cijena dostave: Izračunaj cijenu dostave

Opširnije:

Boja: CRNA | SMS, društvene mreže, gmail, odgovaranje na pozive, pozivanje, daljinski za selfie ... Ostavite svoj mobitel u džepu i odgovorite na poziv koristeći sat. Podaci se brzo i jednostavno sinkroniziraju s vašim mobitelom. Sat je dizajniran da odgovara svim korisnicima muško, žensko, poslovni, sportski …

Pametni sat - Smart Watch, novi, crne boje.
Sadrži mnoštvo funkcija kada se poveže na Smart Phone.

------------------------------------------------------
Plaćanje pouzećem 75 kn + 20 kn dostava
-------------------------------------------------------

Kontaktirajte me od 8-18 sati pon-sub.
Mob. 095 327 5553
Email. lumato4u@gmail.com

Funkcije:
- prikaz Facebook,Twitter obavijesti i poruka
- prikaz dolaznih poziva (odgovaranje na poziv ili odbacivanje poziva)
- pozivanje kontakata iz mobitela i razgovor preko sata
- čitanje SMS-a preko sata
- sinhronizacija imenika iz mobitela
- digitalni sat u tri oblika - dva analogna, jedan digitalan
- slušanje muzike s mobitela preko sata
- pedometar (prikazuje prijeđene korake i udaljenost te utrošene kalorije)
- visinomjer
- štoperica
- temperatura
- fotografiranje mobitelom preko sata
- alarm udaljenosti (javlja se čim sat izgubi vezu s mobitelom)

Slušanje muzike : 6h
Razgovaranje : 3h
Punjenje baterije: 1h
Wireless povezivost : Bluetooth V4.0
Vrijeme u mirovanju : 160h

Sadržaj:
- sat U Watch U8 (crni)
- USB kabel
- upute

Recenzija sa web stranice "racunalo.com"
-----------------------------------------------------
Ovaj pametni sat može puno toga-pametan sat s kojim se može telefonirati, a da je pri tome oku ugodnog dizajna i vrlo jeftin.

Zaista smo ga detaljno isprobali i možemo potvrditi kako naši kineski prijatelji imaju jako dobru kvalitetu. Ako ste poželjeli jeftini, prilično kvalitetan i praktičan pametni sat, onda je to U80. Ovaj se uređaj nevjerojatno brzo prodaje i nikako nam nije jasno kako su Kinezi uspjeli strpati takvu kvalitetu u tako malu cijenu.

U Watch U8 izgleda kao pravi sat i ponaša se tako, no ona njegova “pametna” mogućnost pretvara ga u malo tehnološko čudo na vašoj ruci čime se mogu pohvaliti samo puno skuplji pametni satovi.

Primjerice, vrlo se jednostavno spaja na sve Android i iOS pametne telefone preko Bluetootha, praktički radi sa svim uređajima koji imaju Bluetooth. S ovim pametnim satom možete kontrolirati neke funkcije pametnog telefona, no o tome ćemo nešto kasnije.

Idemo prvo zaviriti u kutiju i vidjeti što se sve nalazi u kutiji.

Što je u kutiji?

U maloj simpatičnoj i bijeloj kutiji nalazi se naš U Watch U8 pametni sat. U kutiji ćete pronaći i upute na engleskom jeziku, dok se u donjem dijelu nalazi punjač s euro utičnicom, te bijeli USB kabel.

Inače, sat možete puniti i preko bilo kojeg USB ulaza na stolnom ili prijenosnom računalu. Već nakon nekoliko minuta korištenja shvatili smo kako je rad sa ovim satom vrlo jednostavan.

Dizajn

Već letimičan pogled na U Watch U8 pametni sat dao nam je do znanja kako izgleda puno bolje nego što je to njegova cijena. Kada ne bi znali da se radi o pametnom satu, rekli bismo kako je ovo jedan vrlo lijepi digitalni sat. No, ovaj je uz to i vrlo pametan :)

Remen na satu je napravljen od gumirane plastike koja djeluje relativno ugodno dok ga imate na ruci. Pozadinski poklopac je od nehrđajućeg čelika, dok je samo kućite od plastike. Prednji ekran je naravno osjetljiv na dodir i preko njega ćete koristiti sve one silne funkcije koje ima ovaj sat.

S desne se strane nalazi jedna jedina tipka koja služi za paljenje sata. Prvo ćete naravno ugledati klasični sat, a na raspolaganju vam je više različitih prikaza sata, što možete odabrati u opcijama. Dakle, kada stisnete tipku upali se sat. U donjem dijelu ekrana se nalaze tri kapacitivne tipke preko kojih također aktivirate pojedine opcije u satu, funkcioniraju slično kao na Android telefonima. Glavna tipka je ona lijeva s kojom ulazite u opcije.

Prije nego vam ukratko objasnimo opcije u satu, spomenimo kako se s lijeve strane nalaze tri stvari – zvučnik, te microUSB ulaz (ispod gumenog poklopca). Inače, zanimljivo je kako se ovaj pametni sat pali za nekoliko sekundi, neusporedivo brže nego recimo neki Android smartfon.

Inače, dimenzija je 277 x 40 x 1,0 milimetara (s remenom) i težak je samo 45 grama.

Spajanje preko Bluetootha

Spajanje preko Bluetootha je vrlo jednostavno, nećemo to posebno objašnjavati, jer je postupak isti kao i kod spajanja bilo kojeg drugog uređaja. Kada se U Watch U8 Pro pametni sat i vaš mobilni uređaj povežu, tada preko sata možete kontrolirati neke funkcije na smartfonu, što izgleda vrlo zgodno.

Neke funkcije na satu rade “out of the box”, dok za neke morate instalirati aplikaciju (.apk) koju možete jednostavno skinuti s njihovih web stranica. Tu će vam trebati i spajanje USB kabelom, a postupak instalacije je opet vrlo jednostavan. Uglavnom, ono što će vas jako zanimati je činjenica da ovaj pametni sat može preuzeti telefonske pozive, tekstualne poruke i primati notifikacije sa smartfona na smartwatch. Zgodno, zar ne? :)

Što ćete dobiti spajanjem pametnog sata i vašeg smartfona? U Watch U8 pametni sat može primati i slati pozive, primati i slati tekstualne poruke, primati obavijesti (notifikacije) s vašeg smartfona, a možete i preslušavati glazbu sa smartfona ili slikati kamerom smartfona kontrolirajući ga preko ovog smartfona. Zgodno, ha? :)

Koje su sve mogućnosti U Watch U8 pametnog sata?

Idemo projuriti kroz opcije. Kada već spominjemo opcije, sat vam dozvoljava i nekoliko različitih prikaza ikona, pa možete postaviti koje želite. Opcije imaju četiri ekrana koje možete “listati” lijevo i desno klizeći prstom po ekranu. Na svakom su ekranu četiri ikone:
1. EKRAN – Bluetooth povezivanje, adresar, tipka za primanje i slanje poziva, te slanje poruka
2. EKRAN – popis poziva, obavijesti (notifikacije), preslušavanje glazbe s pametnog telefona, aktivacija kamere (da, možete kontrolirati i kameru na smartfonu!)
3. EKRAN – postavke, Anti Lost opcija (ako ne znate gdje vam je mobitel, stisnete tipku i mobitel će se javiti), Power Saver (koji malo smanji svjetlinu ekrana kako bi baterija trajala dulje) i Ringtone (odabir vrste zvonjave prilikom primanja poziva).
4. EKRAN – posljednji ekran je za vaš aktivan život – barometar, visinomjer, brojač koraka i štoperica
------------------------------------------------------
Recenzija sa web stranice "racunalo.com"

Podaci o korisniku

Grad i poštanski broj
23000 Zadar
Županija
Zadarska
Država
Hrvatska