Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • PVL MUTANT MAYHEM, 720g

PVL MUTANT MAYHEM, 720g

Cijena
37,83 €
Šifra oglasa: 9432320

Osnovne informacije

Lokacija
Bjelovarsko-bilogorska

Opis oglasa

Pripremite se i razbijte svaki uteg u fitnesu!

Omogućuje nesavladljivo dobivanje mišića i snage
U tebi probudi intenzivan instinkt i pomaže u usredotočenosti
Bori se s ograničenjima mliječne kiseline
Mutant Mayhem

Omogućuje nesavladljivo dobivanje mišića i snage
U tebi probudi intenzivan instinkt i pomaže u usredotočenosti
Bori se s ograničenjima mliječne kiseline



Što se može oćekivati od Mutant Mayhem

MAYHEM je bio stvoren da bi donio prehrambene dodatke ponesao na sam vrh bodybuilding-a. Još nikada prije nije bilo pre-workout dodataka s tako ludim dimenzijama. Sigurno ste već eksperimentirali s drugim pre-workout formulama i vjerojatno ste imali nešto malo uspjeha. Ali MAYHEM nije sastavljen tako da bi vam osigurao samo "uspjeh". MAYHEM je ovdje da razbije sva vaša očekivanja i da vam pokaže, kakav je osjećaj, kako izgleda kad djeluje zaisto luda pre-workout formula. Uzmite jednu super dozu tog proizvoda i u trenutku ćete vidjeti kakav je osjećaj. Točka u kojoj je u prošlosti vaša energija ponestala, postat će samo udaljena uspomena, jer ću vaše tijelo preplaviti talasi beskrajne energija. Gdje druge formule propadnu, tamo MAYHEM uspije! Napredni sastojci potraže mliječnu kiselinu i pomažu neutralizirati njezina ograničenja bolje nego bilo koji drugi proizvod. Stoga ćete moći dizati teže utezi, a trening će trajati duže. Da li ste mislili da su znanstvenici zaboravili na vaš prvi cilj, što je postati snažni? Naravno da ne! MAYHEM je pun isprobanih sastojaka za podsticanje postupka građenja mišića na ćelijskoj razini za brzo i dramatičko dobivanje mase, ludih mišića i snage!


Razbijte svaki uteg u fitnesu

Sjetite li se najboljeg treninga, koji ste ikad imali? No, kad ćete upotrebljavati MAYHEM, onaj će se vam trening činiti kao početni tečaj joge, jer ima ova eksperimentalna hibridna formula bezkompromisnu namjeru, koja će uspjeti. Naši vrhunski MUTANT Lab znanstvenici su u MAYHEM stavili toliko akcijski usmjerenih sastojaka da je skoro nemoguće da bi taj dodatak reducirali i na taj način ne doživjeli talasa učinaka sa svakom dozom. MAYHEM zapali hiper-stimulaciju za ubilački intenzitet i kao britva oštu usredotočenost, koja uništi sve komadiće željeza u fitnesu. Svaki sastojak u MAYHEM formuli rinta kao i vi da preplavi vaše mišiće s anabolički bogatom krvlju, dok vi vježbate i vježbate. Bitno je da uzmete fenomenalnu dozu MAYHEMa, vježbat ćete snažnije i duže s više energije. Dobit ćete lude tvrde mišiće, a vaša snaga bude veća nego bilo kada prije.


Ne zavisi od toga, gdje je vaš otrov - rast mišića, snaga, izdržljivost, intenzitet - MAYHEM će vam pomoći sa svakom dozom. Kako? Jednostavno! Ova luda formula nije bila testirana na laboratorijskim pacovima, fudbalerima ili fitneserima- Ova je formula zaista luda! Činjenica je da je MAYHEM formula tako snažna da trebamo imati upozorenje na etiketi da korisnici nikada ne smiju premašiti preporučene doze - NE PRETJERUJEMO! Samo jedna doza i letjet ćete satove i satove! Jesmo li spomenuli, da nema ukusa po kredi? Vjerovali ili ne, ovo je zaista izuzetno učinkovit dodatak, koji ne osigurava samo ludih rezultata, nego ima i odličan ukus! Probajte sami! Zaboravite na sve ostale pre-workout dodatke, koje ste konzumirali u prošlosti. Bacite sve što upotrebljavate sada, jer su svi proizvodi u usporedbi s MAYHEM malašala. Ovo će biti posljednji pre-workout dodatak, kojeg ste ikada kupili - , ki ga boste kdaj kupili - obezbijeđeno!



Dostava po cijeloj Hrvatskoj 4 Eura(30kn).
Iznad 100 Eura besplatna dostava.
Plačanje pouzečem ili karticama.
AKCIJA! Dostava u Zagrebu besplatna do kraja 2013. godine.
Potražite na i na Facebooku: Optimalsport.net
http://www.optimalsport.net/
Oglas objavljen
27.04.2015. u 10:26
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
971 puta