Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • POVOLJNO! NordicTrack T12.2 - novi model - američka traka za trčanje
  • POVOLJNO! NordicTrack T12.2 - novi model - američka traka za trčanje
  • POVOLJNO! NordicTrack T12.2 - novi model - američka traka za trčanje

POVOLJNO! NordicTrack T12.2 - novi model - američka traka za trčanje

Cijena
1.253,04 €
Šifra oglasa: 11347228

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

NordicTrack T12.2 je traka za trčanje koja pruža vrhunsku zaštitu zglobova, te superiornu tehnologiju i praktičnost.

Uz ovu traku svaki kupac na poklon dobiva ABS klupu ProForm!
Motor (maksimalna snaga): 4 KS
Maksimalna brzina: 20 km/h
Raspon uspona: do 12%
Broj programa: 24
Dimenzije (DxŠxV): 196 x 89 x 147 cm
Dimenzije sklopljene trake (DxŠxV): 113 x 89 x 178 cm
Težina proizvoda: 95 kg
Maksimalna težina korisnika: 150 kg

Više o proizvodu

NordicTrack T12.2 je traka za trčanje koja pruža vrhunsku zaštitu zglobova, te superiornu tehnologiju i praktičnost.

Kompatibilna je sa iFit Live sustavom, tako da ćete imati kvalitetnije treninge i brže rezultate. Uz treninge koji podržavaju GoogleMaps™, automatsku regulaciju brzine i nagiba ova bežična tehnologija pruža ultimativno iskustvo.

Uz DualFlex, svaki korak je amortiziran, a trening ugodan. Ova traka za trčanje također je praktičnog SpaceSaver™ dizajna, te ima Quick Speed™ i Quick Incline™ kontrole sa 16 programiranih treninga.



Konzola

Pratite svoj napredak na velikom LCD ekranu s pozadinskim osvjetljenjem, koji vam pruža sve informaciju o vašem treningu, kao što su brzina, vrijeme, udaljenost, potrošene kalorije, nagib i puls.

Za dodatnu svježinu, čak i za vrijeme najdužih treninga, zadužen je ugrađeni CoolAire ventilator sa dvije brzine, omogućujući vam da trenirate duže.

Osvježite trening svojom omiljenom glazbom! Jednostavno priključite svoj iPod ili mp3 player u Intermix Acoustics 2.0 zvučni sustav, i uživajte u nevjerojatnom zvuku iz dva stereo zvučnika (2 inča) – sigurno ćete ostati motivirani za trening.

Umjesto zamornog pretraživanja raznih mogućnosti, QuickSpeed vam omogućava trenutnu promjenu brzine ili nagiba samo jednim dodirom tipke.



Programi

Konzola ima 24 programa koji automatski variraju brzinu i nagib ovisno o profilu programa. Programi su podijeljeni u 4 različita stila koji uključuju treninge orijentirane na potrošnju kalorija, nagib, brzinu ili intenzitet, kako biste mogli fokusirati svoj trening.



iFitLive

Opcionalna iFitLive usluga (modul i pretplata prodaju se zasebno) pruža vam trenutan pristup preko 1000 različitih treninga koje možete preuzeti, te mogućnost dizajniranja vlastitih ruta uz pomoć GoogleMaps-a u bilo kojem dijelu svijeta, kako vam nikad ne bi nedostajalo različitih mogućnosti za trening.



Puls

Uključeni Polar T34 bežični pojas za prsa omogućuje vam praćenje napretka i podizanje učinka. Ostati ćete u ciljanoj zoni treninga – očitanje pulsa se kontinuirano prikazuje na zaslonu osjetljivom na dodir putem navedenog pojasa, a ugrađeni senzori na ručkama daju povremena očitanja.



DualFlex amortizacija

Trenirajte duže, jače i ugodnije uz novu DualShox amortizaciju. Dva izolatora pružaju udobnost sa obloženim područjem spuštanja stopala i manje obloženim područjem podizanja stopala. Pri usporedbi sa trčanjem po tvrdoj podlozi, ovaj sustav baziran na zraku apsorbira i smanjuje udarce i do 24%.

Smanjenje opterećenja vaših zglobova i kostiju omogućuje vam da trenirate duže i u većoj udobnosti nego kod trčanja po tvrdoj podlozi. To je jedan od najvećih razloga zbog čega trkači investiraju u kućne trake za trčanje, kao i smanjenje mogućnosti povreda.

GARANCIJA 1 GODINA.
PLAĆATE POUZEĆEM (dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke) naznačenu cijenu artikla uvećanu za cijenu dostave.
FIKSNA CIJENA DOSTAVE za cijelo područje Hrvatske iznosi 40,00kn po pošiljci, bez obzira na vrijednost, broj komada i težinu.
EXPRESS Isporuka na vašu adresu 2-3 dana.
Uz narudžbu pošaljite ime, prezime, adresu i broj mobitela., odmah šaljemo.
Oglas objavljen
13.09.2014. u 07:54
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2028 puta