Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • NordicTrack T20.0 – Traka za trčanje - AKCIJSKA CIJENA!
  • NordicTrack T20.0 – Traka za trčanje - AKCIJSKA CIJENA!

NordicTrack T20.0 – Traka za trčanje - AKCIJSKA CIJENA!

Cijena
1.850,29 €
Šifra oglasa: 11357820

Osnovne informacije

Lokacija
Primorsko-goranska

Opis oglasa

PRIJE 21,490.00 - SADA kn 13,941.00 kn
NordicTrack T20.0 dolazi sa 24 programirana treninga koji će vas zadržati na putu prema željenoj formi, uz mogućnost da napredujete brzinom kojom želite. Brzina trake doseže i do 22 km/h, a uspon od čak 15% učinit će vaše treninge još zahtjevnijima. Kako biste što prije došli do željene forme, dostupan je i nagib od -3% tako da možete ciljati i mišiće koje inače ne biste koristili na traci za trčanje.

Uz ovu traku svaki kupac na poklon dobiva ABS klupu ProForm!

Motor (maksimalna snaga): 5 KS
Maksimalna brzina: 22 km/h
Raspon nagiba: -3% do +15%
Broj programa: 24
Dimenzije (DxŠxV): 202 x 95 x 153 cm
Dimenzije sklopljenog proizvoda (DxŠxV): 104 x 95 x 183 cm
Težina proizvoda: 147 kg
Maksimalna težina korisnika: 159 kg

Brzina trake doseže i do 22 km/h, a uspon od čak 15% učinit će vaše treninge još zahtjevnijima. Kako biste što prije došli do željene forme, dostupan je i nagib od -3% tako da možete ciljati i mišiće koje inače ne biste koristili na traci za trčanje.

T20.0 ima i AutoBreeze ventilator, LCD display, Polar™ T34 pojas za prsa za bežično mjerenje pulsa, i Intermix Acoustics 3.0 zvučni sustav uz koji možete trenirati slušajući svoju omiljenu glazbu.



Konzola

Pratite svoj napredak na velikom LCD ekranu (7 inča) s pozadinskim osvjetljenjem, koji vam pruža sve informaciju o vašem treningu, kao što su brzina, tempo, udaljenost, i sl.

Za dodatnu svježinu, čak i za vrijeme najdužih treninga, zadužen je ugrađeni CoolAire ventilator koji automatski podešava svoju brzinu kako bi odgovarao brzini vašeg treninga, omogućujući vam bolji i duži trening.

Ostanite motivirani kako biste došli do ciljne linije! Integrirani Intermix Acoustics 3.0 sustav sa dva zvučnika (3 inča) priuštit će vam nevjerojatan zvuk, i potaknuti vas da trenirate bolje, brže i jače.

Umjesto zamornog pretraživanja raznih mogućnosti, QuickSpeed vam omogućava trenutnu promjenu brzine (od 0-22 km/h) ili nagiba samo jednim dodirom tipke.



Programi

24 programa pomoći će vam da zadržite interes i motivaciju dodajući raznolikost vašem treningu. Stilovi treninga uključuju 6 treninga intenziteta, 6 treninga brzine, 6 treninga nagiba i 6 treninga s ciljem potrošnje određenog broja kalorija.



iFitLive

Opcionalna iFitLive usluga (modul i pretplata prodaju se zasebno) pruža vam trenutan pristup preko 1000 različitih treninga koje možete preuzeti, te mogućnost dizajniranja vlastitih ruta uz pomoć GoogleMaps-a u bilo kojem dijelu svijeta, kako vam nikad ne bi nedostajalo različitih mogućnosti za trening.



Puls

Uključeni Polar T34 bežični pojas za prsa omogućuje vam praćenje napretka i podizanje učinka. Ostati ćete u ciljanoj zoni treninga – očitanje pulsa se kontinuirano prikazuje na zaslonu osjetljivom na dodir putem navedenog pojasa, a ugrađeni senzori na ručkama daju povremena očitanja.



QuadFlex amortizacija

Sa amortizacijom osmišljenom za ozbiljne trkače osjetit ćete razliku svakim prijeđenim kilometrom. QuadFlex amortizacija apsorbira udarce vašeg rigoroznog treninga (bolje od trčanja po tvrdoj podlozi) tako da možete trenirati jače, duže i uz manje ozljeda. Ovaj inovativni sustav amortizacije integrira čvršće potporne zone u trenucima spuštanja i podizanja stopala, a dugačka ploha omogućit će vam da trčite svojim prirodnim korakom.



Trening nizbrdo

Ovo je najnovija revolucija treninga na trakama za trčanje – hodanje nizbrdo. Hodajući nizbrdo aktivirati ćete različite mišiće nego kod uobičajenog treninga (na ravnom ili uzbrdo) i ostvariti brže rezultate i veću potrošnju kalorija, te stimulirati veći broj mišića i postići brže rezultate.

Sa usponom do 15% uposlit ćete više mišića ciljajući vaše bokove, kvadriceps i stražnjicu. A kako biste usavršili svoj ritam i ojačali noge za nizbrde dionice vašeg slijedećeg maratona, nagib od -3% dodat će raznolikost i realističnost vašem programu treninga.



Motor (maksimalna snaga): 5 KS
Maksimalna brzina: 22 km/h
Raspon nagiba: -3% do +15%
Trkaća površina: 156 x 51 cm
Amortizacija: QuadFlex
Konzola: Backlit LCD
Broj programa: 24
MP3 ulaz
iFit Live kompatibilnost
Mjerenje pulsa (pojas za prsa uključen)
Dimenzije (DxŠxV): 202 x 95 x 153 cm
Dimenzije sklopljenog proizvoda (DxŠxV): 104 x 95 x 183 cm
Težina proizvoda: 147 kg
Maksimalna težina korisnika: 159 kg
Baterijsko napajanje: ne

GARANCIJA 1 GODINA.
PLAĆATE POUZEĆEM (dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke) naznačenu cijenu artikla uvećanu za cijenu dostave.
FIKSNA CIJENA DOSTAVE za cijelo područje Hrvatske iznosi 40,00kn po pošiljci, bez obzira na vrijednost, broj komada i težinu.
EXPRESS Isporuka na vašu adresu 2-3 dana.
Uz narudžbu pošaljite ime, prezime, adresu i broj mobitela., odmah šaljemo.
Oglas objavljen
17.09.2014. u 08:04
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2045 puta