Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MyProtein Myprotein Shaker, 600 ml

MyProtein Myprotein Shaker, 600 ml

Cijena
2,65 €
Šifra oglasa: 9730885

Osnovne informacije

Lokacija
Grad Zagreb
Stanje
novo

Opis oglasa

Za kupovinu iznad 2500kn u svim trgovinama Polleo Sport-a, kao i u web shopu ostvarujete pravo na 20% količinskog popusta.
Istaknuta cijena je sa već uračunatim količinskim popustom, a da biste ostvarili količinski popust možete kombinirati sa svim proizvodima koje Polleo Sport ima u ponudi.
Redovna cijena proizvoda (bez popusta) je 25,00kn

Myprotein Shaker

Myprotein Shaker (Blender Bottle®) najnaprednija je bočica za suplemente na tržištu namijenjena stvaranju shakeova nabolje konzistencije uz minimalan trud. Posebno je dizajniran kako bi djelovao poput blendera, disperzirajući suplemente ravnomjerno u glatku tekućinu. Dovoljno je da protresete bočicu, a ostalo je na vama!

Sigurnosni zatvarač osigurava da nikad ne dođe do prolijevanja tekućine što eliminira upotrebu dodatnih, nezgrapnih shakera. Namijenjen je za pranje u perilici suđa, dizajniran je za lako nošenje, a kapacitetom od 600 ml, predstavlja potpuno funkcionalno, moderno i ergonomski dizajnirano rješenje.

Ključne prednosti:

idealni nadomjestak električnom blenderu
sprečava prolijevanje
lako periva

Upotreba: Ulijte željenu količinu mlijeka, vode ili soka koristeći mililitarsku skalu ugrađenu na strani bočice, dodajte suplement i protresite 5 do 6 puta kako bi dobili savršen shake bez grudica.

Napomena: Myprotein blenderi i shakeri nisu namijenjeni za prijenos tekućina, njihova namjena je miješanje praha i tekućina u glatke konzistencije neposredno prije konzumacije.
Oglas objavljen
21.01.2016. u 12:53
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2122 puta