Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • MUSCLEPHARM SHRED MATRIX, 120 kapsula

MUSCLEPHARM SHRED MATRIX, 120 kapsula

Cijena
32,52 €
Šifra oglasa: 9289478

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija

Opis oglasa

Povećajte energiju i izdržljivost, a osim toga nadzirajte želju za hranom!
Shred Matrix uspostavi više tjelesnih energetskih poveznica i tako prouzrukuje ubrzanu probavu i pretvorbu masti u energiju.

Shred Matrix je najsnažniji sustav za gubljenje masti od svih, koji su na raspolaganju. Shred Matrix je jedinstven - sadrži napredan, višesustavni pristup gubljenju masti. Snažan, sli siguran i učinkovit kako za muškarce tako i za žene. Shred Matrix utječe na brojne tjelesne procese i sustave, koji utječu to da se mast brzo promijeni u energiju. Shred Matrix obrađuje i sve glavne razloge, zbog kojih je gubljenje težine jako teško. Shred Matrix poboljšava nivoe energije i zbranosti, poboljša raspoloženje i mentalne funkcije i pomaže da je apetit u ravnovjesju.


Shred Matrix će:

Ubrzati potrošnju masti
Promijeniti masti u energiju
Usmjeravati hraniva
Podupreti bolju apsorpciju hraniva.
Uništiti želju za šećerom
Nadzirati ravnovjesje tekućine
Poboljšati osjećaj, energiju i zbranost


Kako Shred Matrix deluje?
Shred Matrix sadrži više prirodnih sastojaka, koji dokazano utječu na brojne tjelesne metabolne, energetske i kapacitetne procese. Shred Matrix je napredan sustav, od 8 stupnjeva, svaki je stupanj posebno stvoren da utječe na ključne metabolne procese u tijelu, procese, koji nadziraju masni metabolizam.

Točna kombinacija ključnih sastojaka u proizvodu Shred Matrix se odražava u jednom od najnaprednijih, najpotpunijih, najučinkovitijih sustava za gubljenje tjelesne masti, što ih je ikada bilo stvorenih.

Shred Matrix 8 stupnjevni sustav za gubljenje tjelesne težine
Stupnjevi 1 i 2:
Povećajte energiju i ubrzajte metabolizam
Shred Matrix točno spoji više brižljivo izabranih stimulansa, koji imaju dokazane učinke u gubljenju masti. Ove izabrane zeljaste biljke su oružje protiv gomilanju masti. Ključni sastojci podupiru pretvaranje masti u energiju. Simultano poboljša i zbranost i koncentraciju tijekom treninga. Ubrzava metabolizam i pretvara nagobilanu mast direktno u energiju.

Stupnjevi 3 i 4:
Suzbijte glad i blokirajte nastanak novih masti
Shred Matrix pomaže regulirati krvni šećer, koji direktno utječe na osjećaje glada, apetita i energetske nivoe. Shred Matrix povećuje i osjetljivost na insulin i tako ugljikohidrate šalje direktno u mišićne stanice, u stranu od područja, gdje se mast gomila. Na taj način blokira nastajanje novih masti. Bolja apsorpcija znači bolju pretvorbu masti u energiju.

Stupanj 5:
Anti-stresna mješavina
Shred Matrix vam omogućuje da lakše slijedite svom prehrambenom planu, jer sadrži više ključnih adaptogenih sastojaka, koji poboljšavaju raspoloženje i koji pomažu u borbi protiv razdražljivosti te nenadnim promijenam raspoloženja, koje se mogu pojaviti tek tada, kad ste na dijeti. Ovi prirodni, ljekoviti sastojci doprinesu boljem općem raspoloženju i osjećaju, jer podupiraju zdravu kemiju u moždanima. Držati se strogog prehrambenog plana može biti velik izazov; Shred Matrixova napredna formula, olakšat će vam sve to!

Stupanj 6:
Snažna zbranost i koncentracija
Shred Matrix sadrži ključne biljne sastojke, koji mogu podupreti prirodnu moždanu kemiju, poboljšati mentalne funkcije i raspoloženje - što je jako bitno za strogu dijetu! Shred Matrix ima formulu, koja vam donosi energiju za cijeli dan. Budite bolji sa snažnom sabranošću i pažljivošću; upotrebljavajte Shred Matrix.

Stupanj 7:
Riješite se suvišne vode
Shred Matrix-ov diuretični kompleks pomoći će vam održavati nivo tekućine i tako će vaša koža ostati zategnuta i napeta in privlačna. Vaši će tjelesni sustavi djelovati bolje, ako ćete vodu očuvati na pravim mjestima i održavati zdravo ravnovjesje tekućine.

Stupanj 8:
Matrica za regulaciju šećera s pomoću enzima će uništiti želju za šećerom
Shred Matrix se bori s problemima prevelike želje za šećerom/slatkišima sa svojom zaštićenom matricom Sugar Stop. Sugar Stop uništi želju za šećerom i slatkišima, koja je često povezana prehrambenim planovima. Glavni enzimi u proizvodu Shred Matrix pomažu da hraniva brže i učinkovitije pređu u krvni optok, očuvaju bolji nivo šećera u krvi, što omogućuje veći nadzor nad željom za šećerom. Pojedene kalorije učinkovitije se potroše.


Glavne karakteristike proizvoda Shred Matrix:
Zašto je Shred Matrix bolji izbor od drugih sličnih proizvoda?

Multi-sustavski pristup gubljenju masti
Klinički potvrđeni sastojci
Ubrzava potrošnju masti
Uklanja glad i želju za šećerom
Oštra zbranost i koncentracija
Poboljšava raspoloženje
Podupire zdrav, elastičan izgled kože s formulom za nadziranje vode u tijelu



Česta pitanja
Čuo/Čula sam, da je Shred Matrix jako snažan! Da li je i siguran?
Shred Matrix sadrži kombinaciju visokokvalitetnih, klinički potvrđenih sastojaka, koji prirodno ubrzavaju metabolizam. Shred Matrix je siguran za zdrave, aktivne sportaše. MusclePharm preporučuje, da se prije upotrebe novog proizvoda ili programa za vježbanje savjetujete s liječnikom, još posebno, kada je riječ o snažnom proizvodu, kao što je Shred Matrix. Ukratko, proizvod Shred Matrix je siguran kako za muškarce tako i za žene.

Čuo/Čula sam, da efedrin nije zdrav. Da li Shred Matrix sadrži efedrin?
Shred Matrix ne sadrži efedrina. Proizvod Shred Matrix je bio stvoren za povećanje energije i poboljšanje raspoloženja, bez prirodnih sporednih učinaka.

Zašto Shred Matrix-u kažu i ''sustav za gubljenje masti''?
Shred Matrix se imenuje sustav, jer je napredna kombinacija snažnog, visokokvalitetnog gubljenja masti, nadzora apetita, usmjeravanja masti i agenata za povećanje energije. Proizvod nam pomaže ubrzati probavu. Shred Matrix upotrebljava više biokemijskih puteva, koji stimuliraju tijelo da topi suvišnu mast i ubrzava metabolizam.

Koliko je vremena potrebno, prije što su rezultati proizvoda Shred Matrix vidljivi?
Već u nekoliko dana ćete vidjeti da su brojevi na vagi uvijek niži, ako ćete proizvod upotrebljavati u kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitim treningom. Neće biti dugo, kad ćete rezultate vidjeti i u ogledalu. U samo 5-7 dana ćete primjetiti zategnutost kože i bolju definiciju mišića.

Mogu li proizvod Shred Matrix upotrebljavati u kombinaciji s drugim proizvodima iz MusclePharm-a? I kako to napraviti?
Naravno, MusclePharm proizvodi su stvoreni tako da djeluju zajedno i pomažu vam doseći željeni stas, a to može biti dobivanje mišića ili gubljenje suvišnje tjelesne masti. Ovdje je nekoliko tipičnih kombinacija i njihova preporučena upotreba:
• Shred Matrix + Assault:
3 kapsule Shred Matrix s 200 ml vode 30-45min prije doručka.
3 kapsule Shred Matrix s 200 ml vode 30-45min prije ručka.
½ pola mjerice proizvoda Assault 20-30min prije treninga. 1mjerica za ekstra intenzivne treninge.

• Shred Matrix + Battle Fuel:
3 kapsule Shred Matrix s 200 ml vode 30-45min prije doručka.
3 kapsule Shred Matrix s 200 ml vode 30-45min prije ručka.
6 kapsula proizvoda Battle Fuel 30min prije treninga. Na dane, kad ne trenirate, 6 kapsula proizvoda Battle Fuel prije ručka ili doručka.

• Shred Matrix + Battle Fuel + Assault:
3 kapsule Shred Matrix s 200 ml vode 30-45min prije doručka.
3 kapsule Shred Matrix s 200 ml vode 30-45min prije ručka.
6 kapsula proizvoda Battle Fuel 30min prije treninga. Na dane, kad ne trenirate, 6 kapsula proizvoda Battle Fuel prije ručka ili doručka.
½ pola mjerice proizvoda Assault 20-30min prije treninga. 1mjerica za ekstra intenzivne treninge.


Mogu li početi s punom dozom, ako proizvod Shred Matrix upotrebljavam prvi put?
Odlično pitanje! Ako još nikada niste upotrebljavali proizvoda Shred Matrix ili kakvog drugog sličnog proizvoda, možda je dobro da se tijelo navikne, jer proizvod Shred Matrix sadrži blage stimulanse kao što je kofein. Dakle, počnite s 3 kapsulama na dan, najbolje 30-45min prije doručka ili prije ručka. Kad dostižete toleranciju, dozu prilagodite, ako je potrebno. Ako želite povećati dozu, dodajte 1 kapsulu svake 2-3 dane, dok ne postižete željene doze i željenog učinka (npr. 4 kapsule dvaputa dnevno, 5 kapsula dvaputa dnevno, itd.).

Mogu li uzeti više od preporučene doze?
Iako preporučujemo 3 kapsule dvaputa dnevno, možete povećati dozu. Ali ne preporučujemo, da uzmete više nego 6 kapsula dvaputa dnevno.

Dostava po cijeloj Hrvatskoj 4 Eura(30kn).
Iznad 100 Eura besplatna dostava.
Plačanje pouzečem ili karticama.
AKCIJA! Dostava u Zagrebu besplatna do kraja 2013. godine.
Potražite nas i na Facebooku: Optimalsport.net
http://www.optimalsport.net/
Oglas objavljen
12.11.2015. u 09:19
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2185 puta