Ovaj oglas je prodan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • BPI Sports A-HD 28 kapsula

BPI Sports A-HD 28 kapsula

Cijena
34,51 €
Šifra oglasa: 9289272

Osnovne informacije

Lokacija
Slovenija

Opis oglasa

Nov stimulator hormona testosterona, koji blokira tvorbu estrogena!
Je nov stimulator hormona testosterona. Anti-aromatazni je inhibitor. Djeluje tako da blokira encim aromatazu, koji je odgovoran za proizvodnju estrogena.

Nov stimulator hormona testosterona, koji blokira tvorbu estrogena!
je nov stimulator hormona testosterona. Anti-aromatazni je inhibitor. Djeluje tako da blokira encim aromatazu, koji je odgovoran za proizvodnju estrogena. Djeluje i tako da se veže na receptore estrogena i na taj način spreiječi štetnom estrogenu, da se veže na strane tih receptora. Samo NIŠTA do malo estrogena vodi do snažnijeg i isklesanijeg izgleda. Ništa više zadržavanja vode u mišićima, samo isklesani mišići!!

Što je A-HD s kemičkog gledišta?
kemijsko ime: (3s,4s)-4-[(3,4-dimethoxyphenyl)methyl]-3-hydroxy-3-[[3-methoxy-4-[(2s,3r,4s,5r,6r)-3,4,5-trihydroxy-6-(hydroxymethyl)oxan-2-yl]oxy-phenyl]methyl]oxolan-2-one: Istraživanja pokazivaju da ovaj novi sastojak djeluje jako anti-estrogeno.

kemijsko ime: (2r,3r)-2,3-bis[(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)methyl]butane-1,4-diol;(2r,3r,4s,5s,6r)-6-(hydroxymethyl)oxane-2,3,4,5-tetrol: ovi sastojak ima snažne anti-estrogene osobine. Dokazano je bilo da ovaj novi sastojak koči aromatazu, koči 3 beta-hidroksisteroid dehidrogenazu i 17 beta-hidroksisteroid dehidrogenazu, regulira (nadolje) 5 alfa-reduktazu, modulira tirozin kinazu i druge bjelančevinske kinaze, a također modulira i plazmu slobodnih stupnjeva testosterona. A osim toga ovi sastojak pomaže u smanjivanju ozljeda mišića prijeko reguliranja (nagore) stupnjeva hepatetičnog glutationa (GSH) i reguliranja (nadolje) stupnjeva malondialdehida (MDA) u kosturnim mišićima.

kemijsko ime: 4-[(e)-2-(3,5-dimethoxyphenyl)ethenyl]phenol: istraživanja pokazivaju da ovaj sastojak koči aromatazu, povećava metabolizam glukoze i poboljšava osjetljivost na inzulin.

kemijsko ime: s)-5-hydroxy-1-(4-hydroxy-3-methoxyphenyl)-3-decanone: istraživanja pokazivaju da sastojak fenolna kiselina djeluje androgeno prijeko različitih mehanizma, kao što je reguliranje (nadolje) stupnjeva malondialdehida (MDA), što prouzrukuje snažan učinak na plazmu slobodnog testosterona i lutenizirajući hormon. (jedno od objavljenih istraživanja pokazuje povećanje plazme slobodnog testosterona do 231,8 % i povećanje lutenizirajočeg hormona do 147,6 %.

kemijsko ime: phenethyl(e)-3-(3,4-dihydroxyphenyl)prop-2-enoate: istraživanja pokazivaju da ova izuzetno snažna i specifička fenolna kiselina blokira upale i koči sintezu prostaglandina kod akutne upale. Ovi sastojak koči 5 alfa-reduktazu (koja nadolje regulira pretvorbu u dihidrotestosteron). A osim toga taj sastojak djeluje i kao moulator estrogen receptor (ER).

A-HD je ultra koncentriran stimulator testosterona. Do isklesanog stasa samo s 1 kapsulom dnevno!


Upute za upotrebu proizvoda BPI Sports A-HD:
Uzmite 1 kapuslu svaki dan u približno isto vrijeme. Za najbolje rezultate proizvod konzumirajte 4 do 8 uzastopnih tjedana. Tog proizvoda ne uzimajte više nego 8 uzastopnih tjedana. Tijekom pojedinačnih ciklova preporučljivo je napraviti 4 tjedne odmora.

Upozorenje: Prije upotrebe proizvoda savjetujte se sa svom liječnikom. oga proizvoda ne upotrebljavajte ako imate hipertrofiju prostate, probleme z bubrezima, jetrima, sa srcem ili ako ste tek imali kakvu zdravstvenu intervenciju. Također proizvoda ne konzumirajte, ako su vam utvrdili povišen kolesterol, raka na prostati, testisima ili grudima. Proizvod nije namijenjen osobama ispod 18 godina. Čuvajte izvan dohvata djece. Upotreba toga proizvoda se preporučuje osobama, starijim od 21 godina.

Dostava po cijeloj Hrvatskoj 4 Eura(30kn).
Iznad 100 Eura besplatna dostava.
Plačanje pouzečem ili karticama.
AKCIJA! Dostava u Zagrebu besplatna do kraja 2013. godine.
Potražite nas i na Facebooku: Optimalsport.net
http://www.optimalsport.net/
Oglas objavljen
12.11.2015. u 09:18
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
720 puta