Ovaj oglas je neaktivan.

Pronjuškaj slične oglase.

  • Alesis DM Lite Kit elektronski bubnjevi
  • Alesis DM Lite Kit elektronski bubnjevi
  • Alesis DM Lite Kit elektronski bubnjevi

Alesis DM Lite Kit elektronski bubnjevi

Cijena
320,39 €
Šifra oglasa: 23027598

Osnovne informacije

Lokacija
Varaždinska, Varaždin, Centar
Stanje
novo

Opis oglasa

Instantni elektronski bubnjevi za inspirirajućeg bubnjara! Alesis DM Lite Kit s LED osvijetljenim padovima dodati će jednu potpuno novu dimenziju za bubnjara, a kao rezultat Vaša svirka će biti bolja. Svi bubnjarski elementi i činele su postavljeni na unaprijed sastavljeni stalak podesiv po visini. Kao dodatak na 200 zvukova (potpuno dostupnih vanjskih MIDI izvora), DM Lite Modul sadržava ugrađenog mentora za sviranje koji Vam zadaje vježbe kako biste poboljšali svoje znanje. Kroz 1/4" stereo izlaze, DM Lite Kit se može jednostavno spojiti na pojačalo ili razglasni sistem te se može spojiti na slušalice kako biste mogli jednostavnije vježbati u tišini. Plus, 1/ (" AUX ulaz omogućava Vam "jammanje" uz Vašu omiljenu glazbu iz vanjskog izvora zvuka. DM Lite Kit se može spojiti i na računalo putem USB priključka s ciljem integracije s popularnim softverima za snimanje glazbe i virtualnim instrumentima.

NOVO, NEKORIŠTENO!

Cijena za kartično plaćanje i za zamjene: 2.682,00 kn
Cijena za gotovinu: 2.414,00 kn

Mjesečna rata za plaćanje na 36 rata: 74,50kn

Moguće su zamjene za glazbenu opremu. Moguće je plaćanje karticama na rate do 36 mjeseci bez kamata (American Express, Mastercard, Maestro, VISA i Diners). Moguće je ispostavljanje R-1 računa.

Proizvod je raspoloživ po narudžbi, kroz 2-3 dana.

Moguća je i dostava putem kurirskih službi, diljem Hrvatske i ostatka Europske unije. Kod plaćanja pouzećem vrijedi cijena za gotovinu.

Dostava je uključena u cijenu.

Karta

Objekti u blizini
Oglas objavljen
16.01.2020. u 12:44
Do isteka još
oglas istekao
Oglas prikazan
2285 puta